Így lehetsz két napig hamisítatlan szurkolólány a 30. SPAR Budapest Maratonon!

bien.hu
Írta: ,

Régóta álmodozol arról, hogy lelkesen szurkolsz a legjobb barátnődnek, álmaid pasijának, vagy családtagjaidnak egy nagyszabású versenyen? Itt az idő! Látogass el hétvégén a 30. SPAR Budapest Maraton Fesztiválra, és legyél Te a leghangosabb cheerleader!

Manapság egyre több szó esik testmozgásról, életmódról, egészségről. Mindenki beszél róla, de nem mindenki tesz érte. Pedig valljuk be, a futás elkezdéséhez nem kell sok minden, elég egy jó minőségű futócipő, egy melegítő és egy póló, na meg persze kitartás. Nem szükséges, hogy elsőre több kilométeres távot tegyél meg, elég, ha pár száz méterrel elindulsz az úton.

Ez az időszak amúgy is nagyon kedvező a kezdeti lépések megtételéhez, mert hamarosan itt az ősz legnagyobb futóünnepe, a 30. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál, ahol kezdők és tapasztalt futók is megtalálják a számukra legmegfelelőbb távot.

A két napos programon a profik mellett az amatőrök és a családosok is kipróbálhatják magukat. Szombaton a rövidebb távok szerelmeseié a főszerep, míg vasárnap a 30. SPAR Budapest Maratont, a Coca-Cola Testébresztő 30 km-es futást, a Flora Maratonstafétát, újdonságként pedig egy 10 km-es távot teljesíthetnek a résztvevők.

Ha esetleg nem a futás lenne a kedvenc sportod, akkor itt az idő, hogy kipróbáld magad a szurkolólány szerepében, és buzdítsd a legelső kilométerektől az utolsókig akár családtagjaidat, barátaidat vagy az ezidáig ismeretlen, de szemtelenül sármos futók egyikét. Hiszen azoknak, akik már önmagukkal harcolva küzdik végig az utolsó pár száz kilométert, nagyon sokat számíthat egy-egy bátorító szó vagy taps.

A sportprogramok mellett sportbemutatók, kiállítók, egészségügyi szűrővizsgálatok, kóstoltatások is várják a látogatókat. Kiállítóként lesz jelen a bien.hu csapata is, és 3 mosolygós hostess lánnyal, valamint egy apró meglepetéssel is kedveskedünk számodra. Látogass el a Bien sátorhoz és regisztrálj az értékes nyereményekért! Ha te leszel az 5 legszerencsésebb regisztráló egyike, egy gigantikus ajándékcsomaggal kedveskedünk neked, melynek tartalma Abonett extrudált kenyér, Agilade sportital, Dr.Kelen alakformáló és sportkrém, Natinca Kézműves Szappanok, Bio Nyírfanedv a VALI Termékek felajánlásával és GoAhead! keksz a McVities Magyarország jóvoltából!

Ne habozz, találkozzunk október 10-11-én, a Városligetben, és tartsunk egy felejthetetlen fitt napot!

Ha esetleg autóba ülnél, akkor mindenképpen legyél körültekintő, hiszen a maraton útvonalán forgalmi változások lépnek érvénybe, előreláthatólag 8 és 16 óra között. A változásokról a www.forgalmivaltozasok.hu oldalon tudsz majd tájékozódni.

Részletek: www.futanet.hu, www.szurkoljvelunk.hu , www.forgalmivaltozasok.hu