Így kerülhetsz sebességmámoros állapotba az Avalon Parkban!

bien.hu
Írta: ,

Ha te is kiszakadnál a hétköznapok szürkeségéből, és egy olyan programra vágysz, ahol nem csak az adrenalin árad szét testedben, de természetközelben is lehetsz, akkor van egy jó programötletünk számodra!

A Bükk szívében található Avalon Parkban, a számos program lehetőség közül, rögtön az egyik kedvencünkké vált Magyarország legmodernebb elektromos gokart pályája. Ha te is az aktív kikapcsolódás híve vagy, és szeretnél minél több extrém élményt szerezni, akkor feltétlen látogass el Miskolctapolcára, és teszteld le az 560 méter hosszú pályarendszert! Szinte hihetetlen, hogy ezek a kis autók a 80km/h sebességet is elérhetik, mindezt a gokartokra egyáltalán nem jellemző "suttogó" üzemmódban.

Ha közeleg a párod születésnapja vagy esetleg csak úgy meglepnéd őt a baráti társasággal egyetemben, akár igazi Foma1-es élményében lehet részetek. A megmérettetésen ugyanis a futamok mintájára rendes időmérő körökön, és azok eredményei alapján 10 fős rajtrácsos versenyen tehetitek próbára magatokat.

Azért, hogy biztosan 100 százalékos teljesítményt nyújthassanak a "pilóták" a pályán, és biztosítva legyen a kellő energia a versenyzéshez, érdemes benéznetek a Sörkertbe, ahol mennyei ételeket kóstolhattok a Serrano sonkától az ízletes hamburgereken és hot-dogon át túrógombócig. Egy jó tanács: Bármennyire is szeretnél odafigyelni az étkezésre, ezen a napon inkább bűnözz egy kicsit, hidd el, megéri! Bár azt le kell szögeznünk, hogy itt talán nagyobb a rizikóveszély, mint a pályán, ugyanis ha elkezdesz falatozni, egyszerűen képtelen leszel abbahagyni, ezt tanúsíthatjuk :D

Ha te is kipróbálnád milyen is az elektromos száguldás, és mindezt egy gyönyörű környezetben szeretnéd megtapasztalni, akkor ne habozz, csüccsenj be a kedvenc kisautódba, és vedd Miskolctapolca felé az irányt!