Egy kis tettel hatalmas mosolyt csalhatsz az arcukra! Így adományozz pénz nélkül

Fodor Veronika
Írta: ,
Egy kis tettel hatalmas mosolyt csalhatsz az arcukra! Így adományozz pénz nélkül

Érdemes már most novemberben átgondolni mivel és hogyan tudod kicsit szebbé tenni a rászorulók mindennapjait. Megteheted akkor is, ha nem áll mögötted nagyobb szervezet, mert már számos olyan lehetőség van az év minden időszakában, ahogyan segíteni tudsz másokon. Csak egy kis kreativitás kell hozzá és egy apró áldozat, amit szívesen meghoznál másokért.

Karácsonyi cipős doboz Kép forrása: blog.pbteen.com

Biztosan van a padláson vagy a pincében kihasználatlan játék, vagy kinőtt ruha, amit csak azért tartasz ott, mert sajnálod kidobni.

Ha te már nem használod, akkor miért ne okoznál vele örömet másoknak?

Válogass össze egy cipős dobozba olyan dolgokat, amit szívesen elajándékoznál egy kisfiúnak vagy kislánynak, csomagold be és írd rá hány éves gyereknek szánod.

Írhatsz hozzá egy karácsonyi üdvözlőlapot is, vagy tehetsz bele újonnan vásárolt színes ceruzákat, kifestőt és nem romlandó édességeket.

Jótékonysági sportesemények Kép forrása: nike.com

Az év szinte minden időszakában szerveznek jótékonysági sporteseményeket.

A már angolból átvett charity event szervezése mögött mindig egy vagy több támogatói partner áll, akik sokszor a részvétel alapján díjazzák az eseményt.

Ezért nem nem az számít hogyan teljesítesz, hanem hogy részt veszel rajta

Persze vannak olyan alkalmak is, amikor azzal motiválják a nevezőket, nevezetesen egy futóversenyen, hogy ahány kilométert sikerül lefutniuk, annyival megszorozzák a támogatás egy főre eső összegét. Ilyenkor még inkább érdemes beleadni apait anyait, és tudatosan legyőzni a saját korlátaidat.

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!