Holnap indul a Balaton Sound! – Íme a legjobb programok

Szendrey Adrienn
Írta: ,

Holnap újra startol az elektronikus zenék szerelmeseinek kedvenc hazai fesztiválja – július 6-án veszi kezdetét az immáron 10 éves Balaton Sound, hogy 5 napon keresztül a legjobb külföldi és hazai fellépőkkel szórakoztasson minket. Idén rekordszámú, több mint 100 külföldi előadót vonultat fel a fesztivál, de a magyar zenészek színe-java is megmutatkozik. Íme egy kis kedvcsináló!

Már a fesztivál nulladik napján egy igazi sztárduót hoznak el a szervezők: a Grammy-díjas Macklemore & Ryan Lewis párosa 21:30-tól játszik a Nagyszínpadon.

Előtte bemelegítésképpen 19:30-tól ugyanitt láthatjátok és hallhatjátok a Punanny Massif-ot is, akik nem hiányozhatnak egyetlen hazai fesztiválról sem.

A Jäger Aréna színpadán szintén 21:30-tól a Milk & Sugar house duó erősíti a programot, utánuk pedig 23:15-től a Madcon táncoltatja majd meg a közönséget.

Csütörtök – július 7. Kép forrása: tumblr, chrisbrowwn

A hivatalos első napon már délután 16:30-tól megalapozza a party hangulatot a The Biebers, akik a Jäger Arénában lépnek majd fel.

A bemelegítés után a Nagyszínpadon napjaink egyik legismertebb R&B és pop előadója, Chris Brown ad koncertet 19:30-tól, utána pedig 21:30-tól a fesztivál igazi szupersztárja, a még csak 20 éves, jelenleg a világ harmadik legjobb DJ-jeként számon tartott Martin Garrix zenéjére bulizhattok.