Felszabadult néhány órád? Ezekre keríts sort az őszi délutánokon

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Nyáron valószínűleg te sem szívesen maradsz otthon, ha felszabadult néhány felesleges órád. Ilyenkor inkább nekilátsz megszervezni egy kerti sütögetést, vagy elmész sétálni a kutyusoddal. Azért, mert már nem süt hét ágra a nap, és kicsivel jobban fel kell öltöznöd, lemondanál az összes izgalmas programról? Segítünk, hogy mihez kezdj ezekben a szabad órákban!

Mozogj ősszel is Kép forrása: aclotheshorse.co.uk

Sokan ráfogják a rossz időre azt, hogy miért nem edzenek, de ez nyilván nem lehet kifogás.

A sportra évszaktól függetlenül szüksége van a testednek.

Persze érthető, ha nincs kedved elmenni a konditerembe, amikor néhány méter megtétele után is bőrig ázol, de nem lehet mindig az időjárásra fogni a lazsálást.

Már csak azért sem, mert otthon, a négy fal között is mozoghatsz.

Manapság rengeteg online edzéstippet találsz, sőt, sokan a videóikat is megosztják a mozogni vágyókkal, szóval edzésre fel!

Nosztalgiázz egy nagyot Kép forrása: atelierpapier.blogspot.hu

Manapság mindent digitalizálunk, aminek kétségtelenül megvan a pozitív oldala, de igazán szívet melengetőek tudnak lenni az előhívott fotók.

Itt az ideje, hogy te is összeválogass egy csokorra valót a nyaralásokon, összejöveteleken készült képekből, és elvidd őket a fotóshoz.

Ha van kedved és időd, akár komplett montázsokat is összeállíthatsz, és a sok-sok emlékből készült gyűjteményt egészen nagy méretben is előhívathatod.

A hagyományos méretű fotókból pedig összedobhatsz egy scrapbook-ot, így nem csupán a fantasztikusan sikerült képeknek, hanem a kisebb emlékeknek (eltett belépőknek, begyűjtött homoknak stb.) is méltó helyet találhatsz.