Február 8–14.: Zene, kultúra és művészet a hét minden napján!

Raczky Júlia
Írta: ,

Jövő héten is érdemes lesz kimozdulni, hiszen olyan programok várnak, mint a Palacsinta nap, a ZAZ koncert, vagy a Mangalica Fesztivál! Minden napra ajánlunk két eseményt, ami szerintünk titeket is feltöltene a legszürkébb hétköznapon is! :) Induljon a szemezgetés!

Design és Nevelés – Toldi Klub

A design és a nevelés összefüggéseiről tudhatsz meg többet az év első Inspiráló Designelmélet estjén, ahol olyan kérdésekre keresik a szervezők a választ, mint a design hasznosíthatósága az oktatásban, vagy az épített környezet szerepe a nevelésben. Az eseményen Mészáros Zsuzska építésszel, és Illés Anikó művészetpszichológussal hallgathatsz meg egy izgalmas beszélgetést a témában!

A csend napja - Mauni Amavaszja – Kelet-Nyugat Egészségközpont

Szívesen kiszabadulnál a hétköznapok mókuskerekéből? Remek alkalmat nyújt erre a Puskás Kata által vezetett meditáció a Kelet-Nyugat Egészségközpontban, ahol emellett még Szvámiji tavalyi írásáról, a Csend napjáról is szó lesz.

KEDD – február 9. Kép forrása: heathersfrenchpress.com

Palacsinta nap – Szederinda

Ha a farsangot egy fergetegesen nagy palacsintázással ünnepelnéd, kedden irány a Szederinda Étterem! Az angolszász módon megszervezett eseményén rengetegféle palacsinta vár rád, ráadásul mind gluténmentes!

Animációs Filmhét / Semaine de l'Animation – Francia Intézet

A második éve megrendezésre kerülő Animációs Filmhéten a best of alkotások válnak megtekinthetővé a budapesti közönség számára. Az Annecy Nemzetközi Filmfesztivál díjnyertes animációi mellett a MOME ANIM hallgatók diplomafilmjeit is láthatod!