Február 29. – Március 6.: Hova érdemes menni a héten?

Raczky Júlia
Írta: ,
Február 29. – Március 6.: Hova érdemes menni a héten?

Mi sem hisszük el, de keddtől ITT A TAVASZ! Enyhébb az idő, egyre többet bukkan elő a nap, és lassan otthon hagyhatjuk végre a nagykabátokat... Ugye, hogy most már te is szívesebben mozdulsz ki? Akkor nézd meg, hova érdemes menni jövő héten, mert ismét remek programok várnak rád!

HÉTFŐ – február 29. Kép forrása: fullinsight.com

Nemo Borvacsora NEMO Fish & Chips & Salad Bar

Imádod a tengeri herkentyűket? Akkor hétfő este irány a NEMO, ahol isteni halakat, rákokat, ínyencségeket, salátákat, sőt, akár tintahalas pizzát is ehetsz! A borvacsorán ráadásul Kovács Antal, örökös magyar sommelier bajnok, és Angeli Mátyás vendégséf gondoskodik arról, hogy még elégedettebben távozz!

Scorpions - 50th Anniversary Tour – Budapest Arena

Gondoltad volna, hogy a legendás banda immáron fél évszázada űzi az rock ipart? Erre a jeles eseményre készítették el 19. stúdióalbumukat Return To Forever címmel, melyet egy jubileumi világ körüli turné keretei között ismertetnek meg a közönséggel. Szerencsére ebbe hazánk is beleesik!

KEDD – március 1.

Magyar Filmhét – MOM Park

Március 1-től 6-ig kerül megrendezésre a Magyar Filmhét, melyen számos idén elkészült, illetve tavalyi nagyjátékfilmet, sőt, rengeteg izgalmas kisjátékfilmet is megnézhetsz (mi a Deninek szurkolunk, hajrá)!

Nem érdemes lemaradni róluk, hiszen a kisfilmek közül többet is csak itt van lehetőséged megtekinteni!

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!