Február 15–21.: Kimozdulnál? Ide érdemes menni jövő héten

Raczky Júlia
Írta: ,

Ugye már ti is érzitek, hogy közeledik a tavasz? Az idő egyre enyhébb, később sötétedik, és a nap is gyakrabban süt. Most már nem lehet kifogás, hogy akár hétköznap délután is csavarogj egyet a városban! Ehhez ajánlunk most színes és izgalmas programokat napokra lebontva.

HÉTFŐ – február 15. Kép forrása: magyarorszagon.hu

VESZETTEK az Átriumban! / Vetítőgép - Friss magyar filmek

Érdemes követni a magyar kortárs filmkultúrát, ugyanis egyre több színvonalas művel találkozhatsz. Az Átrium Film-Színház hagyományaihoz híven ebben az évben is aktuális filmeket tűz a műsorára – ezúttal az egyik legújabb magyar filmet, a Veszetteket tekintheted meg, mely egy balhés testvérpár történetét mutatja be, akik egy karizmatikus vezető hatására a rendvédelmi szervezethez csatlakoznak.

MONDAY SESSION – 'HUNGARIAN PSYCHO' – Toldi Klub

A Toldis Monday Session bulisorozat vendége ezúttal az éppen itthon leledző Berger Dalma énekesnő, akitől  különleges örömzenélést hallhatsz a hazai zenei szcéna jelentős képviselői, Hock Ernő, Boros Levi és Weil András közreműködésével.

A Házszabályon túl - Kukorelli István előadása – Magyar Országgyűlés

A parlamenti jog aktuális kérdéseiről lesz szó az Országgyűlés Hivatalának Törvényhozási Igazgatósága által szervezett nyílt előadáson, ahol Kukorelli István tanszékvezető egyetemi tanár, volt alkotmánybíró várja most az érdeklődőket, akik akár parlamenti látogatást is nyerhetnek!

Aktivátorok. A közösségek építészete: önszerveződő helyek és a kultúra új színterei  - KÉK

A KÉK és a Ludwig Múzeum CAPP Művészeti Együttműködési Programja közös rendezvényt szervez, melyen a 2016-os Velencei Építészeti Biennáléra kijutott Arkt csapatának munkája kerül terítékre. A győztes pályázat középpontjában az egri kulturális központ, az Ellátó áll, ennek létrejöttéről, fenntarthatóságáról tudhatsz meg többet!