Ezek lesznek a legjobb Halloween bulik Budapesten

Bodnár Alexa
Írta: ,

Hamarosan itt a halottak napja előestéje, azaz Halloween ünnepe, amit már hazánkban is egyre többen megtartanak. Természetesen nem a Csokit, vagy csalunk! édesség-túrára gondolunk, hanem sokkal inkább a tematikus party-kra, ahol rémisztő zombik, boszorkányok és halott menyasszonyok táncolnak egy fedél alatt. Összegyűjtöttünk néhány izgalmasnak ígérkező Halloween bulit a fővárosból, hátha nektek is kedvetek támad a jelmezes bulizáshoz!

Hollywood Horror Halloween – Fogas Ház, október 29. Kép forrása: pinterest.com

Az egyik legjobb Halloween party-nak ígérkezik a Fogas Ház bulija: a szervezők az idén úgy döntöttek, hogy leszámolnak a zombis-vámpíros vonallal, és helyette felidézik a hollywood-i klasszikusok világát.

Ezen a bulin nyugodtan öltözhetsz Audrey Hepburn-nek, Marilyn Monroe-nak vagy akár Elizabeth Taylor-nak, és ha nincs ötleted, hogy ki legyél, a party saját sminkesei és fodrászai átváltoztatnak bárkivé.

Este 9-től hajnalig tart majd ez a Halloween, ahol a zenéről Szabó Simon, Superman, Infragandhi, valamint Cyborg Templar gondoskodnak majd. A belépés díjtalan.

Az Instantosok idén úgy döntöttek, hogy egy nagyon para halloween-i bulit fognak összehozni.

Lesz ijesztő Halloween kvíz, melyhez minden zegzugot végig kell majd járnod, kijutós játék, és természetesen jelmezverseny is, amelyen nagyon értékes nyereményeket sorsolnak majd ki.

A buli este 9-kor kezdődőik, és a jelmezes résztvevőknek a belépés ingyenes!