Ezek lesznek a legjobb bulik a két ünnep között – Te se hagyd ki őket!

Raczky Júlia
Írta: ,

A rokonlátogatások, a karácsonyi filmnézős maratonok, és az isteni lakomák után most már egy jó bulira vágynál? Akkor jó helyen jársz, ugyanis összegyűjtöttük a két ünnep közötti legjobb bulikat, hogy legyen mik közül választanod!

ZAGAR évzáró koncert, vendég: Kama // Marge, Those Goddamn Hippies (A) – A38 Hajó Kép forrása: Facebook, Zagar

A december 28-i A38-as buli igazán nagyszabásúnak ígérkezik.

Amellett, hogy a Zagar évzáró koncertjére válthatsz jegyet, vendégként a Mary Popkids-es Kamát is meghallgathatod, de az előzenekarokra is érdemes odafigyelned, hiszen a Those Goddamn Hippies és Marge lép majd fel.

Sőt, Az éjszakám a nappalod című magyar fekete komédiához írt filmzenéjét is bemutatja a Zagar!

További részletekért látogass el az esemény Facebook oldalára!

A hétfői (december 28.) este kínál számodra egy másik nívós koncertélményt is, hiszen a Volkova Sisters mellett a FOR. is fellép a Trafóban.

A 2013 óta londoni székhellyel rendelkező Volkova Sisterst számos helyről ismerheted, legutóbb például a Fehér Isten című magyar thrillerben hangzott el egy számuk.

Az est másik fellépője, a FOR. pedig Farkas Miklós és Gryllus Ábris improvizatív zenés projektje, amely az ipari és urbánus dokumentumfilmektől kezdve a jelenlegi klubkultúrán át a magasművészetig számtalan forrásból táplálkozik. Izgalmasan hangzik, ugye? 

További részletek ITT!