EFOTT 2016: Ezek lesznek a legjobb programok

Szendrey Adrienn
Írta: ,

2016-ban a Velencei-tó strandján, Velencén kerül megrendezésre július 12-17. között az EFOTT, ahol a szervezők elmondásai szerint nagyobb parti lesz, mint valaha! Strand, koncert, gasztro, civil tér, strandfoci, mozi és több mint 100 magyar fellépő egy helyen! Napi bontásban gyűjtöttük össze a kedvenc programjainkat – ti is jöttök? :)

Július 12. kedd Kép forrása: efott.hu

A nyitónapon olyan dalokkal nyitja meg kapuit az EFOTT, amelyeknek mindenki ismeri a szövegét, és már az első dallamból pontosan tudja, melyik sláger fog felcsendülni: a Pepsi Nagyszínpadon fellépnek a 90-es évek legnépszerűbb magyar zenekarai – olyan előadók gondoskodnak a nosztalgikus partihangulatról, mint Dj Dominique, Csordás Tibi, a Kozmix, a Desperado, a Groovehouse és az UFO.

Ezen a napon érkezik a tavaly „teltsátras” koncertet adó Kis Grófo is, aki ezúttal barátait is magával hozza, és még nagyobb bulit ígér a közönségnek.

Július 13. szerda Kép forrása: efott.hu

A fesztivál hivatalos első napja tökéletes programot kínál azoknak, akik őrjöngve tombolnák ki magukból a nyári szünet előtt felgyűlt szorongást, de azoknak is, akik alter dallamokra ringatóznának egy könnyű fröccs mellett.

A bulizni vágyók 18 órától táncolhatják végig a Pannónia Allstars Ska Orchestra koncertjét a Nagyszínpadnál, 19:30-tól a 30Y-nal bulizhatnak, 23 órakor pedig a Paddy & the Rats varázsol ide igazi ír kocsmahangulatot.

A Rauch Arénában 18:30-tól együtt vallhattok szerelmet Szalai Évának a Kaukázussal, 21:30-tól Szabó Balázs Bandája húzza majd a talpalávalót, 00:30-tól pedig az Alvin és a Mókusok dalaira lehet tombolni.