December 7-13.: Programajánló a karácsonyi hangolódás jegyében

Raczky Júlia
Írta: ,

Vészesen közeleg a karácsony, ám aggodalomra semmi ok, a héten is rengeteg lehetőséged lesz az ünnepi hangulat megteremtésére és egyedi ajándékok beszerzésére! De ha egy kicsit kikapcsolódnál, arra is találhatsz alternatívákat programajánlónkban!

HÉTFŐ – december 7.

MONDAY SESSION w. DJ VADIM & SENA – Toldi Klub

Ez az, túlélted a hétfőt! Ennek örömére látogass el este a Toldi Klubba, ahol a Monday Session keretein belül ezúttal Sena és Dj Vadim mutatja be közös nagylemezét, a Grow Slow-t

MAPS médiaművészet megőrzése szimpózium – Ludwig Múzeum

Elgondolkoztál már azon, hogyan is lehetne megőrizni, „konzerválni” a nem hagyományos műtárgyakként számon tartott fotókat, filmeket, videókat, digitális és internet alapú művészeti alkotásokat az utókor számára? A festmények, szobrok archiválásának módszere már adott, azonban a fent említett művészeti ágak termékeinek a fennmaradása még kérdéses. Erről hallgathatsz meg egy érdekes előadást a Ludwigban!

KEDD – december 8. Kép forrása: clashmusic.com

Az A38 Hajó bemutatja: Pesti Estek Editors (UK), Public Service Broadcasting (UK) @ Barba Negra Music Club

Ha kedveled a minőségi brit indie zenét, jó hírünk van számodra! Az új lemezére készülő, nagy népszerűségnek örvendő Editors budapesti koncertjére még mindig kaphatóak jegyek!

Random Trip Special – Forbes jótékonysági karácsonyi koncert – A38 hajó

A keddenként megrendezésre kerülő improvizációs koncertsorozat ezúttal jótékonysági céllal várja az igényes zene kedvelőit, hiszen a szervezők a bevétel felét a hátrányos helyzetű fiatalok zenei képzését támogató Snétberger Alapítványnak ajánlják fel. Fellép többek között Fluor Tomi, Kállay-Saunders András, Koszi Janka és MC Kemon is.