December 14-20.: Kortárs irodalom, jazz koncertek, és természetesen egy kis karácsony!

Raczky Júlia
Írta: ,

Mi sem hisszük el, de elérkeztünk a karácsony előtti héthez! A lázas készülődés közepette talán végre ezek lehetnek azok a napok, amikor egy kicsit te is kikapcsolódhatsz. Ilyenkor a munkahelyeken is alábbhagy a hajtás, és már mindenki fél lábbal a nappali tűlevelekkel borított padlószőnyegén álldogál. Nézz körül a színes programok között, és lazíts még egy kicsit az ünnepi nyüzsgés előtt!

HÉTFŐ – december 14.

Hátizsákkal Európában – ELTE Lágymányosi Campus Északi Tömb

Ha a terveid között szerepel az, hogy világot láss a közeljövőben, vagy csupán csak érdekel, hogyan is néz ki egy európai hátizsákos túra a való életben, akkor mindenképpen regisztrálj erre az eseményre! Itt megtudhatod, milyen is új embereket megismerni, rengeteg élményt szerezni, kevés pénzből kijönni, és félelem nélkül stoppolni!

Avant-garde jazz fesztivál – Kék Ló Fashion Pub

Ha szereted a jazzt, és nyitott vagy az újdonságokra is, akkor a több napig tartó modern, szabad zenét képviselő fesztivál garantáltan tetszeni fog! A Kazinczy utcai pörgős éjszakai életet megtestesítő Kék Ló Fashin pub a budapesti jazz élet legizgalmasabb és legsokoldalúbb zenekarait hívta meg ingyenes fesztiváljára!

KEDD – december 15. Kép forrása: nyest.hu

WindSingers Karácsony – Budapest Jazz Club

Mivel is lehetne jobban hangolódni az ünnepekre, mint karácsonyi zenék hallgatásával? A Budapest Jazz Clubban megrendezett esten különleges karácsonyi dalokkal készülnek neked jazzes előadásban! Mindemellett meghallgathatod a WindSingers vokál együttes többi slágerét is, melyeket az egyedi hangzás és a humor jellemez.

GYARMATI FANNI NAPLÓJA – FILC – Fischer Iván Lakásszínháza

Radnóti Miklós özvegye 1935 és 1946 között naplót írt hétköznapjairól, gondolatairól, mely által egy teljesen magába rántó, rettentően érdekes világot ismerhetünk meg. Naplója megjelenése igazi irodalmi szenzáció volt, most pedig színdarab is készült belőle Hámori Gabriella főszereplésével, melyet ezen a napon tekinthetsz meg első alkalommal.