5 csajos program, ami tökéletes stresszoldó is egyben

Fodor Veronika
Írta: ,
5 csajos program, ami tökéletes stresszoldó is egyben

Vannak napok, amikor nem vágysz a nyugira, hanem a stresszt inkább csajos programterápiával vezetnéd le. Nincs is annál jobb, ha ilyenkor nem kell foglalkoznotok semmivel, és végre elengedhetitek magatokat!

Lépj ki a hétköznapokból Kép forrása: fineartamerica.com

A klasszikus mozi, vacsi, shopping kombó nem mindig mozdít ki a hétköznapokból. De lehet ezeket a programokat kicsit másképp is csinálni. Például a művészmozik retro hangulata garantáltan kiragad a megszokott hangulatból, vagy egy DIY ruhakészítés, amikor különböző anyagokból kreálhatsz egyedi kiegészítőket, biztosan leköti a figyelmed.

Ha a kreativitásod kibontakoztatása segít az ellazulásban, akkor neked találták ki a FessNeki foglalkozást, ahol instruktorok segítségével, kellemes emberek társaságában elkészíthetsz egy művészi alkotást. Mindez a szórakozásról és a kikapcsolódásról szól.

Izzadás, merülés Kép forrása: wherethailand.com

Ebben az időben mit szólnál egy laza wellnesshez masszázzsal, szaunaszeánsszal és fürdőzéssel? Nehéz elképzelni lazítóbb programot, főleg ha megspékelitek egy kis pedikűrrel és manikűrrel.

Feltöltődsz, szépülsz, és az iszappakolás közben még csacsoghattok is, ha jól esik. Nem kell egy egész hétvégében gondolkozni, már egy napos kedvezményes ajánlatokat is találhatsz.

A nap végét zárhatjátok egy könnyed vacsival és egy pohár borral, ahol még a pasikról is ejthettek pár szót.