Augusztus 31. - szeptember 6.: Nyárbúcsúztató programok, amiket kár lenne kihagynod

Raczky Júlia
Írta: ,

Komolyan elgondolkodtat az a szomorú kérdés, hogy milyen jó dolgokkal is lehetne elütni az időt a nyár utolsó hetében? Aggodalomra semmi ok, hiszen mi készültünk, így számos izgalmas programmal tudod eltölteni ezt a maradék hetet!

HÉTFŐ - augusztus 31. Kép forrása: nagygeneracio.hu

Mi van velem? Kern András estje – Dohány utcai Zsinagóga

A Zsidó Kulturális Fesztivál keretei között megtartott Kern András-est számos sztárvendéggel kedveskedik az odalátogatók számára, hiszen többek között Hernádi Judit, Hegyi Barbara és Fesztbaum Béla is tiszteletét teszi majd az eseményen.  

A Kossuth-díjas színművész estjén a népszerű, régi dallamok mellett az újabb slágerek is felcsendülnek majd. Ami pedig garantáltan várható: kitűnő művészek, fanyar humor, remek történetek!

 

KEDD – szeptember 1.

Korrekciós osztály – tranzit.hu

A Király utcai székhelyű, művészeti projectekre fókuszáló tranzit.hu ezúttal Mécs Miklós 2014-es Művészek az iskolában című munkájának igyekszik nyilvánosságot biztosítani.

A project lényege, hogy a „művész” beköltözik egy iskolaterembe, és onnantól ott kel és fekszik, vagy mondhatjuk azt is: ott él.

A cél a művészek és a diákok közös kollaborációjának az elősegítése volt, amelyek keretében Mécs Miklós az esztergomi Dobó Katalin Gimnázium diákjaival dolgozott együtt.

Az ezzel kapcsolatos élményeiről számol be nekünk a művész, ami után egy közös reggelire is meginvitál téged.