Augusztus 3-9.: Fesztivál kavalkád, kertmozi és szuper kiállítások várnak rád

Raczky Júlia
Írta: ,

Úgy alakult, hogy nem tudod a hetet a méltán megérdemelt Kajmán-szigeteki nyaralódban tölteni? Ne csüggedj, nem vagy vele egyedül! Ha az országban, vagy főképp a fővárosban ragadtál, akkor sem kell feltétlenül unalomra kárhoztatod magad! Segítünk is neked, mert összegyűjtöttük, mik a héten a legjobb programok, amikre érdemes ellátogatnod!

HÉTFŐ – augusztus 3.

O.Z.O.R.A. Fesztivál

Kicsit eleged van már a fővárosi pörgésből? Utazz el a Fejér megyei Dádpusztára, ahol egy teljesen más univerzumba kerülhetsz! Az egy hétig tartó goa-fesztiválon számos külföldi fellépő mellett a hazai felhozatallal is jobban megismerkedhetsz!

Tánc, zene, kikapcsolódás – ez vár itt rád! Mellesleg: nem csábító egy olyan fesztiválra menni, amin belül olyan elnevezésű helyek vannak, mint például a „chill out dome”

Több infó a programokról a honlapon!

Ludwig Múzeum – Abszolút szépség – Szentpétervári új akadémizmus

Egy kis kultúrára vágysz? Munka után vagy helyett igazán felszabadító érzés lehet a Ludwig gyönyörű (és légkondicionált) kiállítótermeiben barangolni!

Az 1989-ben megalapított „Új Művészeti Akadémia” követői a szépség fogalmához visszatérve a klasszicizmus és a historizmus értékeit, formáit felhasználva alkottak az érzékiség és a hedonizmus jelszavával, igazán izgalmas műveket hozva létre.

Ezek tekinthetőek meg fővárosunk egyik legszebb múzeumában, de vigyázat, nehogy hétfőn vedd célba, mert aznap zárva van!

A kiállítás részleteiért KATT a Ludwig honlapjára!