Augusztus 29. – Szeptember 4.: Őszindító programkavalkád egész héten!

Írta: ,

Ez is elérkezett: a hét második felében átlépünk a szeptemberbe, és hamarosan búcsút inthetünk a nyárnak. De a szuper programoknak nem! Ősszel is milliónyi lehetőséged lesz kimozdulni otthonról, azonban most még feltétlenül érdemes kihasználnod a kellemes időt. Mit szólnál például az alábbi programokhoz?

Augusztus 29. – hétfő Kép forrása: urbanoutfitters.com

1/7 Augusztus 29. – hétfő

VANS mintavásár – Anker't

Mit szólnál, ha azt mondanánk, hétfőn a VANS márka 2016-os őszi-téli kollekciójának darabjait hatalmas árzuhanással szerezheted meg?

Ha 37-es lábad van, feltétlenül látogass el az Anker'tbe, most ugyanis rengeteg kedvezmény vár rád, és különleges darabokra is bukkanhatsz! 

Az sem baj egyébként, ha 38-as vagy 36-os lábmérettel rendelkezel, mert a számozás kicsit változhat.

Augusztus 30. – kedd Kép forrása: guiddoo.com

2/7 Augusztus 30. – kedd

Lengyel napok – Vásárcsarnok

Tervezed, hogy a közeljövőben Lengyelországba utazol? Esetleg érdekel a lengyel kultúra, a látnivalók, vagy a legszuperebb szálláslehetőségek?

A Fővárosi Vásárcsarnokban most két napon keresztül lengyel napokat tartanak, úgyhogy minden kérdésedre választ kaphatsz; sőt, még néhány különleges, tradicionális tárgyat is beszerezhetsz magadnak!

3/7 Augusztus 31. – szerda

Utazási tippek minimálbérből – Művelődési Szint (Müszi)

Ha tehetnéd, minden hónapban elutaznál valahova? Szívesen megismernéd a különböző országokat, de a pénztárcád nem engedi ezt a „luxust”?

Hallgasd végig Zárug Zita és Harkányi Árpád előadását, akik elárulják, milyen trükkökkel tudsz tudatosan pénzt spórolni az utazásodra, hogyan utazhatsz olcsón (vagy ingyen!), és milyen eszközök elengedhetetlenek ilyenkor.

Az biztos, hogy hasznos ötletekkel gazdagodsz az előadás végére.

Szeptember 1. – csütörtök Kép forrása: bookline.hu

4/7 Szeptember 1. – csütörtök

Így szerettek ők – Városmajori Szabadtéri Színpad

Nyáry Krisztián: Így szerettek ők című irodalmi szerelmes könyve szuper olvasmány azoknak, akik érdeklődnek a magyar irodalom iránt, és imádják a romantikus történeteket.

Most nem csak papírra vetve, hanem „élőben” is megtudhatod, milyen szerelmi életet élt Babits Mihály vagy József Attila; a Budapesti Nyári Fesztivál ugyanis híres színművészek szereplésével mutatja be történeteiket – méghozzá színpadon.

Szeptember 2. – péntek Kép forrása: lifestyleasia.com

5/7 Szeptember 2. – péntek

IV. Food Truck Show – Kincsem Park

Szereted a street food ételeket? A legjobb éttermek most a Kincsem Parkban gyűlnek össze, és számos ország konyháját hozzák el neked, így például orosz és mexikói specialitásokat is végigkóstolhatsz.

Emellett pedig izgalmas programokban sem lesz hiány: készülj, mert végigszurkolhatod a lóversenyeket, miközben utcai zenészek és artisták gondoskodnak a jó hangulatról.

Szeptember 3. – szombat Kép forrása: hetesblog.blog.hu

6/7 Szeptember 3. – szombat

Sétáló Karnevál – Kazinczy utca

Ha szereted a nem hétköznapi programokat, nézz el szombat este a Kazinczy utcába, ahol most egy különleges utcafesztiválban lehet részed.

Rengeteg zenével, koncerttel, közösségi főzéssel várnak, sőt, még a gyermekeknek is készültek izgalmas játékokkal, így aztán családi programnak sem utolsó!

Szeptember 4. – vasárnap Kép forrása: popsugar.com

7/7 Szeptember 4. – vasárnap

Nyílt nap a DownDog Jóga Stúdióban – Margit Krt.

Ha már régóta szemezel a jógával, de még nem sikerült ellátogatnod egy órára, itt a remek alkalom, ugyanis a DownDog Jóga Stúdió megnyitja 5. termét Budapesten, a Mechwart ligettől 1 percre, melynek nyílt napján egész nap ingyenes jógaórák várnak. Szólj a barátnődnek is! :)

Art Garden – Zsiráf

Szívesen feldobnád a lakásod egy egyedi festménnyel? Esetleg érdekelnek a művészeti alkotások? Akkor az Art Garden a neked való hely, itt ugyanis a kortárs művészek munkáit csodálhatod – és nem utolsó sorban vásárolhatod – meg! Ráadásul arra is lehetőséged van, hogy beszélgess a képek alkotóival, így nem csak egyszerű bútordarabbá, hanem emlékké válik, amit megveszel.