Augusztus 24-30.: Borozás a Nemzeti Múzeum kertjében, Vegetáriánus fesztivál és Piacok Napja a nyár utolsó hetében!

Raczky Júlia
Írta: ,

A nyár utolsó hete rengeteg szuper programot tartogat a számodra, így még ne is gondolj a szeptemberre, használd ki ezt a pár napot, és válogass kedvedre a kiállítások, vásárok és kulturális fesztiválok közül!

HÉTFŐ – augusztus 24. Kép forrása: artmagazin.hu

Czitrom Ádám / Czibolya Péter / Kovács Gergely zenés estje – Lumen Kávézó

A Mikszáth Kálmán téren található hangulatos, kiülős kávézó zenés kísérleti projektjére invitál bennünket hétfő este. Eszeveszett ritmusképek és elvadult gitárzajok várhatóak a három előadótól. A free jazz muzsika, és a határokat feszegető improvizációs zene kedvelői mindenképpen jól fognak itt szórakozni! További infókat ITT olvashatsz az eseményről.

Vékony Dorottya kiállításának záró programja – Capa Központ

A Capa Központban található Project Roomban hétfőn tekinthető meg utoljára Vékony Dorottya INVAREBEST című fotókiállítása. A tárlat a valóság és az illúzió kapcsolatát a csókokon keresztül igyekszik megragadni. A művész idegen embereket párosított össze, akik között a valóságos csók sosem történt meg, annak csak illúzióját látjuk. A tárlat záró programjaként „Az első csók” című improvizációs performanszot adják elő. Még több infó az esemény Facebook oldalán

KEDD – augusztus 25. Kép forrása: artmagazin.hu

BODY.RADICAL Nemzetközi Előadóművészeti Biennálé – Magyar Nemzeti Galéria

Az augusztus 25-től 30-ig tartó, a Magyar Nemzeti Galéria és a Hopp Ferenc Ázsiai Művészeti Múzeum által közösen, negyedik alkalommal megszervezett biennálé igazán kiváló programnak tűnhet mindenki számára, hiszen számos különböző eseménnyel, a világ más-más országaiból meghívott művészekkel várják az érdeklődőket. Lesz kortárs táncbemutató, performanszok, workshopok, és mindemellett kiállítás is!

Ha felkeltette az érdeklődésed a program, katt IDE a részletekért!