Augusztus 22. – 28.: Pörgesd fel a nyár utolsó hetét!

Írta: ,

Ami a programokat illeti, biztos, hogy az elmúlt időszak egyik legizgalmasabb hete vár rád! Kóstold meg a legfinomabb üdítőket a Limonádé fesztiválon, táncolj a Szabadság híd kellős közepén, majd sétálgass az állatkertben éjszaka; ha pedig szeretnél egy kicsit bolondozni, csatlakozz a vízipisztoly háborúhoz! Na, ezek után te is szívesen kimozdulnál otthonról, igaz?

1/7 Augusztus 22. – hétfő

Pszichológiai világkiállítás – KöKi Terminál

Az emberi elme az egyik legérdekesebb terület, ha pedig téged is foglalkoztat ez a téma, most szuper hírünk van számodra: hétfőtől kezdődik ugyanis a KöKi Terminálban egy világkiállítás, amiben interjúkat és ritkán látott felvételeket nézhetsz meg, ráadásul rengeteg izgalmas kérdésre is választ kaphatsz!

Kertmozi: A kis kedvencek titkos élete – Hatvan

Az idei nyár egyik legjobban várt animációs filmje határozottan A kis kedvencek titkos élete volt. Ha eddig nem jutottál el rá, esetleg szeretnéd kihasználni a kellemes nyári estéket, hétfőn a hatvani Jam Garden kertmoziban te is megnézheted a mesét, ami felnőtteknek és gyerekeknek is szuper program.

2/7 Augusztus 23. – kedd

Swing tánc & koncert – Szabadság híd

Kedd este élő zenével, tánccal és szórakozással töltik meg a Szabadság hidat, és most neked is ott a helyed!

Ha szereted a swinget és a jazzt, semmiképp se töltsd otthon az estét: az sem baj, ha nem vagy profi táncos, a dallamok és a hangulat már önmagában szuper programnak ígérkezik.

Augusztus 24. – szerda Kép forrása: lifeisbutadish.com

3/7 Augusztus 24. – szerda

Limonádé fesztivál – Bálna Terasz

A limonádé a nyár egyik legnépszerűbb üdítője, úgyhogy az évszak utolsó hónapjában érdemes minél többet fogyasztanod belőle.

A Bálna Teraszon most egész héten különleges ízeket kóstolhatsz meg a Limonádé fesztivál keretein belül: fűszeres, ízesített, és színes italokat is, úgyhogy hamar megtalálod a kedvencedet köztük!

Augusztus 25. – csütörtök Kép forrása: faz.net

4/7 Augusztus 25. – csütörtök

Élő Cluedo – Budapest

Igazi krimirajongó vagy, aki kívülről fújja a Dr. Csont és a Sherlock korábbi évadait?

Ha szívesen kipróbálnád magad egy interaktív rejtvény megfejtésében, csatlakozz te is a Bartók Béla úti Pagony könyvesbolt „helyszínelő csapatához” 17 órakor, és jöjj rá Te Mészáros Dorka fordulatos bűntényének megoldására.

Augusztus 26. – péntek Kép forrása: budapest.hu

5/7 Augusztus 26. – péntek

Állatkertek Éjszakája – Budapest

Van valami különleges abban, amikor olyan helyeket járhatsz be éjszaka, amiket eddig csak fényes nappal láttál, igaz?

Péntek este a Budapesten ismét megrendezik az Állatkertek Éjszakáját, ahol a programterv kifejezetten sokszínű: látványos fényfestésben gyönyörködhetsz, megnézheted az éjszakai pillangók bemutatóját, sőt, a kisállat sétáltatás során közelebb is kerülhetsz néhány különleges „lakóhoz”.

6/7 Augusztus 27. – szombat

Vízipisztoly csata – Millenáris

Raktározz be néhányat vízipisztolyból és lufiból, vigyél magaddal váltás ruhát, és változz egy napra te is újra gyerekké! A Millenárison ugyanis 10 és 14 óra között megrendezik az ország legnagyobb vízipisztoly csatáját, ahol játékból és nevetésből biztosan nem lesz hiány.

Nyárbúcsúztató Sütinapok – Budapest

A különleges édességek kedvelőinek feltétlenül el kell látogatniuk a Soufflée Desszert&Csokoládé Műhelybe! Most ugyanis francia hangulatban, nyárbúcsúztató sütinapokat tartanak, így olyan finomságokat kóstolhatsz meg, mint a morzsás szilvás pite fahéjvirággal vagy a citromos pite krétai vad bazsalikommal.

7/7 Augusztus 28. – vasárnap

Buborékfújó nap – Margitsziget

Kedvet kaptál egy játékos programhoz, de a szombati vízipisztoly csatára nem tudtál elmenni?

Akkor vasárnap irány a Margitsziget; idén ugyanis ismét megrendezik a buborékfújó napot.

Hívd el a barátaidat, feküdjetek ki egy pokrócra, és fújjátok ti is a buborékokat – pihentető, ugyanakkor rendkívül vidám program!