Augusztus 22. – 28.: Pörgesd fel a nyár utolsó hetét!

Kerekes Vivien
Írta: ,

Ami a programokat illeti, biztos, hogy az elmúlt időszak egyik legizgalmasabb hete vár rád! Kóstold meg a legfinomabb üdítőket a Limonádé fesztiválon, táncolj a Szabadság híd kellős közepén, majd sétálgass az állatkertben éjszaka; ha pedig szeretnél egy kicsit bolondozni, csatlakozz a vízipisztoly háborúhoz! Na, ezek után te is szívesen kimozdulnál otthonról, igaz?

Pszichológiai világkiállítás – KöKi Terminál

Az emberi elme az egyik legérdekesebb terület, ha pedig téged is foglalkoztat ez a téma, most szuper hírünk van számodra: hétfőtől kezdődik ugyanis a KöKi Terminálban egy világkiállítás, amiben interjúkat és ritkán látott felvételeket nézhetsz meg, ráadásul rengeteg izgalmas kérdésre is választ kaphatsz!

Kertmozi: A kis kedvencek titkos élete – Hatvan

Az idei nyár egyik legjobban várt animációs filmje határozottan A kis kedvencek titkos élete volt. Ha eddig nem jutottál el rá, esetleg szeretnéd kihasználni a kellemes nyári estéket, hétfőn a hatvani Jam Garden kertmoziban te is megnézheted a mesét, ami felnőtteknek és gyerekeknek is szuper program.

Swing tánc & koncert – Szabadság híd

Kedd este élő zenével, tánccal és szórakozással töltik meg a Szabadság hidat, és most neked is ott a helyed!

Ha szereted a swinget és a jazzt, semmiképp se töltsd otthon az estét: az sem baj, ha nem vagy profi táncos, a dallamok és a hangulat már önmagában szuper programnak ígérkezik.