Augusztus 17-23.: Élménybuborékok és sok más színes program a következő hétre

Raczky Júlia
Írta: ,

Az előttünk álló hosszú hétvége nálad sem kizárólag a pihenésről szól? Akkor most figyelj, hiszen ezen a héten is elhoztuk neked a legszínesebb programokat, amikkel sok-sok csodás élményt sűríthetsz bele a nyár utolsó napjaiba!

HÉTFŐ – augusztus 17. Kép forrása: almagyar.hu

Almagyar Érseki Szőlőbirtok – Borterasz és Venyige Spa – Eger

Egy igazán minőségi kikapcsolódásra vágysz? Akkor vedd fel a vándorcipődet, és irány Eger!

A történelmi, gyönyörű városnál elhelyezkedő birtok számos szórakozási, feltöltődési lehetőséggel kecsegtet.

Van itt borterasz, borkemping, venyige spa, csutorás pince, ugyanakkor benevezhetsz dűlőtúrára, sétarepülésre, de ha kedved úgy tartja, lovaskocsikázhatsz vagy lovagolhatsz is.

Ide tényleg el kell menni!

KEDD – augusztus 18. Kép forrása: mng.hu

Sors és jelkép. Erdélyi magyar képzőművészet 1920-1990 – Magyar Nemzeti Galéria

Ha eddig valamilyen okból kifolyólag nem láttad még a Nemzeti Galéria időszaki kiállítását, akkor mindenképpen szakíts rá időt, és szaladj el megnézni, mivel már csak augusztus 23-ig teheted meg!

(Vigyázat, a múzeum hétfőn zárva tart!) Eddig nem látott gazdagságban bemutatott erdélyi képzőművészeti gyűjteményt ígérnek nekünk, mely az ismert Erdély-sztereotípiákkal szembemenve mutatja be a hely rejtett vagy ismeretlen vonatkozásait.

L’art pour l’art Társulat: A postás, aki megeszi a leveleket – Városmajori Szabadtéri Színpad

Vevő vagy a fanyar humorra? Kedvelted a L’art pour l’art Társulatot? Ha mindkét kérdésre igen a válaszod, akkor látogass el a Városmajori Szabadtéri Színpadon, a Margitsziget & Városmajor Budapesti Nyári Fesztivál keretében megrendezett előadásra! Az idén 29 éves társulat új tartalommal, de a megszokott színvonallal, és az elmaradhatatlan, kultikussá vált figuráival kedveskedik közönségének.