Augusztus 10-16.: Sziget Fesztivál, medencés buli és design vásár vár rád ezen a héten

Raczky Júlia
Írta: ,

Az augusztus 10-től 16-ig tartó hét egyértelműen a Sziget Fesztivál jegyében fog telni számodra. Vagy azért, mert ott leszel, vagy pedig azért, mert úgy alakult, hogy nem tudsz kimenni, és szívesen keresnél magadnak más szórakozási vagy kikapcsolódási lehetőséget, amíg a barátaid kint mulatnak. Mi mindkét eshetőséggel számot vetve próbálunk tippeket nyújtani ahhoz, hogy hogyan is teljen ez a heted.

HÉTFŐ – augusztus 10.

Sziget

Ha úgy döntenél, hogy a hétfői napon látogatsz ki hazánk legnagyobb zenei fesztiváljára, akkor számos program szolgálhat az időd minőségi eltöltésére. A nap legnagyobb húzóneve egyértelműen Robbie Williams, kamaszkorunk nagy sztárja, akinek a slágereit hallgatva felidézheted a régi szép időket. A rengeteg külföldi fellépő mellett ugyanakkor hazai zenekarok is adják a talpalávalót, játszik az Irie Maffia és a Péterfy Bori & Love Band, ugyanakkor, aki szeretné behozni a lemaradását az év magyar filmterméséből, az megnézheti a Liza, a rókatündért, a Balaton Methodot, vagy éppen a Senki szigetét.

Spanyol kertmozi – Arrugas - Holdudvar

A margitszigeti Holdudvar újraindítja kertmoziját, melynek kedvcsináló darabjaként hirdeti az Arrugas című spanyol filmet. Ebben partnere az INSTITUTO CERVANTES DE BUDAPEST és a Spanyol Nagykövetség, tehát a minőségi szórakozás garantált. Kellemes estét, vidám hangulatot ígérnek egy idősek otthonában játszódó, de mégis szórakoztató animációs darabbal. 

További részleteket az eseményről ITT találsz.

KEDD – augusztus 11. Kép forrása: insearchofgrace.com

Sziget

A keddi nap nagy attrakciója lesz a hazánkba ellátogató Florence + The Machine, ugyanakkor ezen a napon zenél még többek között Asaf Avidan, az Infected Mushroom, a magyarok részéről pedig a Kistehén zenekar, a Nagy-Szín-Pad! 2015 jelöltje, a Middlemist Red, a The Carbonfools, és Palya Bea fogja képviselni magát, ugyanakkor kora délután megtekinthető a Megdönteni Hajnal Tímeát című film, és részt vehetünk a Cellux Csoport workshopján is, ahol a társadalmi felelősségvállalás kérdéseivel foglalkozhatunk egy tervező és alkotó közösség segítségével.

Rooftop jóga – Corvintető

Igazán jó ajánlattal csábítgat a Corvintető kedd este, hiszen lehetőséget nyújt arra, hogy elengedd magad, és az egyensúlyodat nem máshol, mint a város legtetején találd meg. A rooftop jógaórát a lemenő nap sugarainál tervezik, regisztrálni mindenképp érdemes, siess, mert kevés a hely! 

Visszajelezni ITT tudsz az eseményre.