Augusztus 1. – augusztus 7.: Indítsd a hónapot a legizgalmasabb programokkal!

Kerekes Vivien
Írta: ,
Augusztus 1. – augusztus 7.: Indítsd a hónapot a legizgalmasabb programokkal!

Ahogy az elmúlt nyári hónapokban, úgy természetesen augusztusban is rengeteg szórakoztató program vár rád – a vakáción kívül is. A fesztiválszezon még mindig nem ért véget, de emellett izgalmas sporteseményeken tesztelheted le a képességeidet, de eltölthetsz egy délutánt a kedvenc szuperhőseiddel is! Mutatjuk, mi vár rád ezen a héten.

Meditációs est – Budapest

Mindig is érdekeltek a spirituális témák, és szívesen kipróbálnád, milyen érzés elmerülni a meditáció világában?

Nem muszáj bezárkóznod hozzá a négy fal közé; inkább látogass el te is egy meditációs estre, ahol profi szakértő segítségével próbálhatod ki ezt az élményt, és közben rengeteg érdekességet tudhatsz meg saját női energiáidról!

Ördögkatlan fesztivál

Idén már 9. alkalommal rendezik meg Dél-Baranya megye egyik legkiemelkedőbb programját, az Ördögkatlan fesztivált, ha pedig még sosem jártál ott, ezt feltétlenül be kell pótolnod!

Természetesen rengeteg koncerttel várnak a helyszínen, de ezen kívül szabadtéri vetítések, kiállítások, és színházi előadások közül is válogathatsz majd. Ha imádod a kulturális, sokszínű programokat, itt a helyed!

Paramount Tetőmozi – Budapest Rooftop Cinema

A soron következő Paramount Tetőmozin Az Álmosvölgy legendája című misztikus kalandfilm lesz terítéken, ráadásul az első száz érkező ajándék pattogatott kukoricát is kap! Ha egy laza nyáresti programot keresel, megtaláltad!

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!