Április 25. – Május 1.: Ezek lesznek a legizgalmasabb programok a héten

Raczky Júlia
Írta: ,

Végre egyre több szabadtéri program van a városban, csak győzd meglátogatni őket! :) Ezen a héten Belvárosi Pálinka Napok, Majális, szuper koncertek és kulturális események várnak!

HÉTFŐ – április 25. Kép forrása: zoobudapest.com

Sárkányok Éjszakái - Fővárosi Állat- és Növénykert

Ha szeretnél egy páratlan éjszakai kaland részese lenni, május 22-ig minden este lehetőséged nyílik erre az Állatkertben!

A Közép-Európa legnagyobb fényünnepének tartott programsorozat keretében közel ötven, színes fényekben pompázó kínai lampion kompozíciót csodálhatsz majd meg, és persze az óriási világító sárkány sem maradhat el!

KEDD – árpilis 26. Kép forrása: vendegvaro.utazom.com

City of Design | Város & Múzeum – Design Terminál

A Design Terminál a Liget Budapest Projekttel együttműködve januártól egy szakmai beszélgetéssorozatot indított el azzal a céllal, hogy felfedezzék Budapest, az egyik legkreatívabb közép-európai város szépségeit. A „Design Városa” kitüntetéssel is büszkélkedő fővárosunk ezúttal múzeumai kapcsán lesz érdekes.

A beszélgetés témája „Megújuló múzeumok a Ligetben”.

Barbara Stahl album "9" pre-listening party - SCHATZI

Hallottál már Stahl Barbaráról? A keddi eseményen a friss tehetség új nagylemezébe fülelhetsz bele, melyre a lüktető beatek, az érzelmes zongoratémák, a visszhangos vokálok, és a mély basszusok jellemzőek. Az album vizuális anyagáról Hencz Peti gondoskodott, amit kiállítás formájában meg is tekinthetsz.