Április 11–17.: Íme a hét legszínesebb programjai!

Raczky Júlia
Írta: ,
Április 11–17.: Íme a hét legszínesebb programjai!

A hét címszavakban: hamburger fesztivál, borkóstoló, cseresznyevirágzás, Frank Turner... Vesd bele magad a tavaszi zsongásba! :)

HÉTFŐ – április 11. Kép forrása: sfgate.com

Wayne Shorter Quartet – Müpa

Gondoltad volna, hogy a 20. század egyik legnagyobb szaxofonosa, Wayne Shorter immáron betöltötte a nyolcvanat? Mégis, kritikusai szerint zenéje frissebb, mint valaha. Most saját füleddel is megbizonyosodhatsz róla, hiszen a Müpában a hosszú szünet után visszatérő művész bemutatja legújabb albumát!

A B S E N C E // Vescot pályadíjasok kiállítása – Gregersen Art Point

A vizualitást előtérbe helyező kiállításon hat pályakezdő művész munkáját nézheted meg, melyek témája a mérnöki műtárgyak absztrakt fotográfiai megjelenítése. Nézd meg, milyen új megvilágításba kerülnek az épületek, gyárak és tárgyak, ha elhagyatottá válnak vagy megfosztják őket funkciójuktól!

KEDD – április 12. Kép forrása: designcollector.net

Zeneterápiás módszerek a gyógypedagógiában – BMC Magyar Zenei Információs Központ és Könyvtár

A kapcsolat, a közösség, a kommunikáció és a játék nagyon fontos szegmensét adják az iskolai életnek, mindez ugyanakkor beilleszthető a gyógypedagógiai fejlesztés eszköztárába is. A zene stresszoldásra, tanulás segítésére, vagy akár képességfejlesztésre is alkalmas – ennek mikéntjeiről tudhatsz meg többet.

Spanyol borkóstoló autentikus tapasokkal – Képzeld el

Mit szólnál egy estéhez, melyet kizárólag finom borok és ínycsiklandó tapas tálak társaságában töltesz? Most erre nyílik lehetőséged, ha ellátogatsz a Képzeld el nevű helyre a Wesselényi utcában. Ezúttal a spanyol borok játsszák a főszerepet, a vendég pedig a Vino Castillo Borház tulajdonosa, Szeredi Zsolt lesz, aki különböző borkülönlegességeket mutat be a látogatóknak.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba