7 szuper budapesti fagyizó, amit muszáj kipróbálnod

Stumpf Bea
Írta: ,

A fagyi és a jégkrém igazi nyári desszert, amit ebéd után vagy egy fülledt nyári estén is megkívánsz, és ez így van jól. Az azonban fontos, hogy olyan helyekre járj, ahol igazán finom és minőségi jégkrémet készítenek. Lássuk, hogy szerintünk hol találhatod meg a legjobb hűsítő desszerteket!

Anjuna Ice pops

Az Anjuna Ice Pops egy igazán izgalmas jégkrém lelőhely, ami a városban két helyszínen, a Lövőház utcában és a Sas utcában várja a felfrissülni vágyókat. 

A választékban csupa laktózmentes, vegán, gluténmentes és cukormentes finomságot találhatsz, a klasszikus ízek – például Elefántcsontparti kókusz, Eper-mangó, Málna-licsi-rózsa – mellett pedig hétről hétre új, izgalmas ízkombinációkkal is találkozhatsz.

A szuper minőségű alapanyagok és a csodás ízélmény garantált, egy meleg délutánon ezért mindenképp érdemes benézned ide!

Gelateria Pomo d’oro Kép forrása: minimatine.hu

Gianni úgy tűnik, nem csak a pizzákhoz és a tésztákhoz, de a dolcékhez is nagyon ért.

Az Arany János utcában nyílt fagyizójába lépve egy pillanatra Itáliába kerülsz, hiszen számos olasz íz, jobbnál jobb tipikus helyi desszert és csodálatos kávéillat vár itt, a fagyi pedig maga a mennyország.

Ez nem is lehet véletlen, hiszen a fagyikat kiváló olasz alapanyagokból, az étteremhez tartozó cukrászüzemben készítik.