6 izgalmas csajos program, amit mindenképpen ki kell próbálnotok a barátnőiddel

Zabolai Margit
Írta: ,

A barátnőkkel töltött idő nem csak a barátságotokat fonja szorosabbra, de a lelkednek is jót tesz. Persze, jól esik néha egy kávé fölött lazítani, és csak beszélgetni, de rengeteg izgalmas program vár benneteket máshol is – próbáljátok ki, amelyik tetszik!

Bonbon készítés Kép forrása: bloglovin.com

Ha szeretitek az édességeket, és a konyhában is szívesen kreatívkodtok, iratkozzatok be együtt egy bonbon készítő tanfolyamra!

A formás kis édességek elkészítése a szakértő útmutatás mellett gyerekjáték, és kifejezetten jó móka lehet a színekkel, ízekkel, formákkal kísérletezni.

Arról nem is beszélve, hogy a jövőben is bármikor készíthettek együtt édességet, például egy-egy szülinapi bulira, lánybúcsúra, vagy akár jótékonysági rendezvényekre, így az egyetlen alkalom sok közös jövőbeli programot jelent.

Selyemfestés Kép forrása: etsy.com, LigaKandele

Még mindig a kreatív vonalon maradva: a legtöbb közösségi házban számtalan kézműves foglalkozás közül válogathattok, de ha ránk hallgattok, kipróbáljátok a selyemfestés technikáját.

Nem csak hihetetlenül megnyugtató, ahogy a festék elterül a fényes anyagon, de akár a ruhatáratokat is felfrissíthetitek így egy-egy darabbal.

Ha nincs lehetőségetek tanfolyamra menni, csak keressetek néhány oktató videót a neten, és próbálkozzatok otthon!