6 izgalmas csajos program, amit mindenképpen ki kell próbálnotok a barátnőiddel

Írta: ,

A barátnőkkel töltött idő nem csak a barátságotokat fonja szorosabbra, de a lelkednek is jót tesz. Persze, jól esik néha egy kávé fölött lazítani, és csak beszélgetni, de rengeteg izgalmas program vár benneteket máshol is – próbáljátok ki, amelyik tetszik!

Bonbon készítés Kép forrása: bloglovin.com

1/6 Bonbon készítés

Ha szeretitek az édességeket, és a konyhában is szívesen kreatívkodtok, iratkozzatok be együtt egy bonbon készítő tanfolyamra!

A formás kis édességek elkészítése a szakértő útmutatás mellett gyerekjáték, és kifejezetten jó móka lehet a színekkel, ízekkel, formákkal kísérletezni.

Arról nem is beszélve, hogy a jövőben is bármikor készíthettek együtt édességet, például egy-egy szülinapi bulira, lánybúcsúra, vagy akár jótékonysági rendezvényekre, így az egyetlen alkalom sok közös jövőbeli programot jelent.

Selyemfestés Kép forrása: etsy.com, LigaKandele

2/6 Selyemfestés

Még mindig a kreatív vonalon maradva: a legtöbb közösségi házban számtalan kézműves foglalkozás közül válogathattok, de ha ránk hallgattok, kipróbáljátok a selyemfestés technikáját.

Nem csak hihetetlenül megnyugtató, ahogy a festék elterül a fényes anyagon, de akár a ruhatáratokat is felfrissíthetitek így egy-egy darabbal.

Ha nincs lehetőségetek tanfolyamra menni, csak keressetek néhány oktató videót a neten, és próbálkozzatok otthon!

Garázsvásár

3/6 Garázsvásár

Ami neked már csak porfogó lom, az másnak kifejezetten értékes lehet, és fordítva.

Egy garázsvásáron egy együtt töltött, jó hangulatú nap keretében megszabadulhattok a fölösleges holmitoktól, ami csak a helyet foglalja, ugyanakkor vásárlóként érkezve igazi kincsekre lelhettek, szó szerint fillérekért.

Ha pedig olyan rendezvényre látogattok, ami valamilyen jótékony célt is támogat, mint például a Cityfox Garázsvására a gyermekekért, azzal nem csak magatoknak, másoknak is jót tesztek.

4/6 Önkéntesség

Két szót mondunk: gazdátlan kutyák. Elvégre senki sem mondta, hogy a csajos program során nem lehet kicsit összepiszkolni magadat, ha megéri az áldozatot.

Egy menhelyre kilátogatva sokat segíthettek, hogy a gazdátlan állatkák méltóbb körülmények között élhessenek, vagy csak kapjanak egy kis odafigyelést és szeretetet.

A Noé Állatotthonban például minden szombaton nyílt nap van, ilyenkor segíthettek takarítani, rendet rakni, javítgatni, de akár a kutyákat is sétálni vihetitek.

Természetesen bármilyen más alapítványt is felkereshettek, ahol szükség van néhány segítő kézre - az élmény garantáltan felemelő lesz, és ha valami, akkor ez tényleg szorosabbra fűzi a barátságotokat.

Szabadulós játékok

5/6 Szabadulós játékok

A szabadulós játékokból szerencsére ma már nem csak sorozatgyilkosos-rémisztegtős változatok léteznek, hanem olyanok is, amelyek egyszerűen a fejtörőkkel szórakoztatnak.

Ha a fővárosban éltek, bőven tudtok válogatni a lehetőségek közül, de még viccesebb lesz a dolog, ha a társaság egyik fele játékmesternek áll, és elhelyezi a nyomokat, a másik felének pedig meg kell fejtenie a rejtélyt.

A következő hétvégén pedig szerepet cserélhettek!

Fondü parti

6/6 Fondü parti

Itt a szüret ideje, mindenféle finom gyümölcsöket kapni a boltokban, amik szinte könyörögnek egy kis csokoládéért.

Ha esőre áll az idő, vackoljatok be egyikőtök lakásába, készítsétek elő az olvasztott csokoládét, meg a friss, felkockázott gyümölcsöket, és indulhat is a kóstoló!

Az olvasztott csoki mellett mindenkinek könnyebben ered meg a nyelve, és bármilyen stressz ért is a hét során, a barátnők és a csokoládés gyümölcs mellett rögtön távolinak tűnik majd a probléma.