5 tipp egy felejthetetlen budapesti osztálykiránduláshoz

bien.hu
Írta: ,

A szeptemberi sulikezdéssel elindult a tanév, és természetesen az osztálykirándulást illetően is megkezdődik az ötletelés a szülői értekezleten. A következőkben 5 szuper tippet gyűjtöttünk össze budapesti osztálykirándulásokra, melyek nem csak érdekes, de egyben kihagyhatatlan programok és látnivalók is a fővárosban.

Egy kis történelemóra Kép forrása: flickr, waynekorea

A Budavári Palota és a Várnegyed egyedülálló része a fővárosnak. A különleges hangulatú utcácskákon sétálva szinte megelevenedik a történelem, a Halászbástyáról letekintve pedig már a modern város lüktető zaja és a Duna páratlan látképe tárul elénk.

A Szentháromság téren található Magyarság házában interaktív kiállításon keresztül elevenedik meg a magyarság minden egyes árnyalata. A Budavári Palotába látogatva nem szabad kihagyni az itt található múzeumokat sem: a Magyar Nemzeti Galériát, a Budapesti Történeti Múzeumot, és az 1985 óta itt székelő Országos Széchenyi Könyvtár is mindenképpen érdekes program lehet.

A Csodák Palotája nem egy szokványos múzeum – egy interaktív kiállítás, ahol kicsik és nagyok egy közel 1700 négyzetméteres játszótéren ismerkedhetnek meg a fizika érdekes jelenségeivel.

Több mint 100 kiállított játék garantálja a felhőtlen és tanulságos szórakozást, valamint lehetőség van többféle 4D-s vetítésre is időpontot foglalni!