5 őszi program legjobb barátnőknek

Bodnár Alexa
Írta: ,

Ugyan az ősz beköszöntével véget ért a fesztiválszezon (már ami a zenei fesztiválokat illeti), de attól még rengeteg jó programot találhatsz magadnak, sőt a legjobb barátnődnek is! Ajánlunk néhány lehetőséget, amelyen mindketten szuperül érezhetitek magatokat.

LoveBug Vintage kincskeresés Kép forrása: costwe.com

El tudsz képzelni klasszabb programot, mint valódi kincseket keresgélni egy kellemes őszi délutánon? A LoveBug Vintage vásárán rengeteg egyedi, antik csecsebecsére bukkanhatsz, és több szem többet lát alapon jó, ha magaddal viszed a legjobb barátnődet is.

Ha már unjátok a megszokott boltokat és a hétvégi shopping körutat, akkor mindenképp látogassatok el erre a vásárra.

Figyelem, a kincskeresés nagyon veszélyes, könnyen függővé válhattok, és ismét muszáj lesz felkerekednetek, hogy újabb csodákat keresgéljetek! :)

Nyáron a jó idő miatt a legtöbben hanyagoljuk a múzeumos, galériás programokat, de ahogy érkezik a hűvösebb idő, érdemes őket ismét a programlistára tenni.

Rögtön szeptemberben megtekinthettek egy varázslatos kiállítást, Kisteleki Dóra könyvműves illusztrátor műveiből.

Ezzel a kiállítással egy kicsit újra a gyermekkorotokba csöppenhettek, hiszen a művésznő alkotásai nagyon mesehatásúak, a szürreális képekre pedig olyan költők versei voltak hatással, mint például Weöres Sándor.