5 őszi program legjobb barátnőknek

Írta: ,

Ugyan az ősz beköszöntével véget ért a fesztiválszezon (már ami a zenei fesztiválokat illeti), de attól még rengeteg jó programot találhatsz magadnak, sőt a legjobb barátnődnek is! Ajánlunk néhány lehetőséget, amelyen mindketten szuperül érezhetitek magatokat.

LoveBug Vintage kincskeresés Kép forrása: costwe.com

1/5 LoveBug Vintage kincskeresés

El tudsz képzelni klasszabb programot, mint valódi kincseket keresgélni egy kellemes őszi délutánon? A LoveBug Vintage vásárán rengeteg egyedi, antik csecsebecsére bukkanhatsz, és több szem többet lát alapon jó, ha magaddal viszed a legjobb barátnődet is.

Ha már unjátok a megszokott boltokat és a hétvégi shopping körutat, akkor mindenképp látogassatok el erre a vásárra.

Figyelem, a kincskeresés nagyon veszélyes, könnyen függővé válhattok, és ismét muszáj lesz felkerekednetek, hogy újabb csodákat keresgéljetek! :)

2/5 Kisteleki Dóra grafikus, illusztrátor kiállítása – szeptember 14-ig

Nyáron a jó idő miatt a legtöbben hanyagoljuk a múzeumos, galériás programokat, de ahogy érkezik a hűvösebb idő, érdemes őket ismét a programlistára tenni.

Rögtön szeptemberben megtekinthettek egy varázslatos kiállítást, Kisteleki Dóra könyvműves illusztrátor műveiből.

Ezzel a kiállítással egy kicsit újra a gyermekkorotokba csöppenhettek, hiszen a művésznő alkotásai nagyon mesehatásúak, a szürreális képekre pedig olyan költők versei voltak hatással, mint például Weöres Sándor.

Bridget Jones babát vár – szeptember 15-től Kép forrása: filmweb.pl

3/5 Bridget Jones babát vár – szeptember 15-től

Mindannyiunk kedvenc Bridget-je visszatér a mozivászonra szeptember 15-én, és mi az igazi legjobb barátnős film, ha nem ez?

Az új részre való felkészülésként akár még egy mozidélutánt is tarthattok, amivel feleleveníthetitek az előző két film, és az ikonikussá vált kék leves sztoriját is.

Egy adag popcorn, a legjobb barátnőd és egy kiadós sírva-nevetés – kell ennél több egy őszi estére?

Édes Napok – szeptember 16-18. Kép forrása: pioneersettler.com

4/5 Édes Napok – szeptember 16-18.

A legjobb barátoknak való gasztroünnepet is az ősz hozza magával, szeptember közepén tartják ugyanis az Édes Napokat a fővárosban.

A csokirajongók nagy örömére most először ingyenes lesz az év legédesebb hétvégéje, amely a Budai Várból a Szent István Bazilika előtti térre költözik.

Közösen a bűnözés is kevésbé kelt bűntudatot, ezért mindenképpen ajánlott egy legjobb baráttal felszerelkezve indulni a bonbonok, pralinék, trüffelek, forró csokik és macaronok világába.

Titkos kertek és terek a belvárosban – október 29-ig Kép forrása: instagram.com

5/5 Titkos kertek és terek a belvárosban – október 29-ig

A rengeteg elfogyasztott édességet könnyedén és szórakozva lemozoghatjátok, ha feliratkoztok a Titkos kertek és terek a belvárosban elnevezésű tematikus túrára.

A 2 és fél órás séta során olyan magánházak és intézmények kertjeibe is bepillanthattok, melyeket egyébként nem lenne alkalmatok meglesni, így a kívülről unalmasnak, szürkének tűnő homlokzat mögé is betekinthettek. A séta során megismerhettek varázslatos, ám kissé rejtett közparkokat is, ahova később bármikor visszatérhettek, akár közösen.