Nincs kedved munka után hazamenni? 5 nagyszerű nyári program a hétköznapokra!

Körtvélyfáy Zsófia
Írta: ,

Munka után még nincs kedved hazamenni? Nem is kell! Mindenkinek jár egy kis kikapcsolódás pláne az egész napos légkondiban való ücsörgés és robotolás után. Gyűjts még pár élményt lefekvés előtt, hogy a dolgos hétköznapokon is élvezhesd a forró nyarat. Ehhez adunk most pár igazán filléres, de annál léleksimogatóbb ötletet.

Rögtönzött piknik Kép forrása: ryelondon.com

Ki mondta, hogy az ebédszünetedet nem töltheted el az egyik közeli parkban? Ha ki akarod szellőztetni a fejed, keress egy félreeső padot egy árnyas fa alatt és élvezd a jó időt!

Csempéssz bele egy kis szabadságot a munkába is!

Hidd el más emberként fogsz visszatérni a papírokhoz, ha kicsit hallgatod a madárcsicsergést is és nem csak a folyton csörgő mobiltelefonodat.

Vacsora egy teraszon Kép forrása: 100layercake.com

Kellemes jazz zene, egy pohár vörösbor, lampionok fénye, lágy nyári szellő. Mintha csak a vakációdat töltenéd. Ha ilyen környezetben vacsorázol, garantáltan elfelejted, hogy egy nehéz napon vagy túl.

Ha munka után a kollégákkal nem siettek egyből haza, üljetek be egy teraszra és beszélgessetek a szabad ég alatt, finom koktélok kíséretében.

Néha a munkahelyi kapcsolatokat sem árt ápolni egy kicsit. És bizony teljesen más, ha a kötelező körökön túl is van egy kis élmény.