5 csajos program, ami szuper stresszoldó is egyben

Fodor Veronika
Írta: ,

Vannak napok, amikor nem vágysz a nyugira, hanem a stresszt inkább csajos programterápiával vezetnéd le. Nincs is annál jobb, ha ilyenkor nem kell foglalkoznotok semmivel, és végre elengedhetitek magatokat!

Erdőjárás Kép forrása: tumblr.com, oldmansea

Ha most nem romantikára vagy épp kitartást tesztelő túrára vágysz, akkor fogd meg a barátnőd kezét, és együtt induljatok neki ennek a programnak.

Amellett, hogy felfedezhettek együtt új helyeket, nem kell pirulnod a szelfik miatt, amit a harmadik színes fa alatt készítesz. Engedd szabadjára az egyéniséget, az erdő csendje és a békéje ráadásul segít a teljes kikapcsolódásban.

Kevés jobb hely van egy jó kis őszinte beszélgetéshez, ahol nem kell figyelned a kíváncsi fülek elkerülésére.

Lépj ki a hétköznapokból Kép forrása: fineartamerica.com

A klasszikus mozi, vacsi, shopping kombó nem mindig mozdít ki a hétköznapokból. De lehet ezeket a programokat kicsit másképp is csinálni.

Például a művészmozik retro hangulata garantáltan kiragad a megszokott hangulatból, vagy egy DIY ruhakészítés, amikor különböző anyagokból kreálhatsz egyedi kiegészítőket, biztosan leköti a figyelmed.

Ha a kreativitásod kibontakoztatása segít az ellazulásban, akkor neked találták ki a FessNeki foglalkozást, ahol instruktorok segítségével, kellemes emberek társaságában elkészíthetsz egy művészi alkotást. Mindez a szórakozásról és a kikapcsolódásról szól.