5 budapesti virágüzlet, ahonnan lehetetlenség üres kézzel távozni

Horváth Petra
Írta: ,

Bizonyos ünnepnapok alkalmával mindig kiemelt figyelmet kapnak a virágüzletek, ami nem véletlen. Virágot nem csak egyes alkalmakkor érdemes vásárolni, hanem bármikor, amikor csak tehetjük! Most pedig összegyűjtöttem azokat a budapesti virágüzleteket, ahonnan lehetetlenség üres kézzel távozni, így, ha szeretnénk mindig gyönyörű virágokkal és növényekkel körbe venni magatokat, akkor irány az alábbi üzletekbe!

Laura Virág Kép forrása: adrianadesign.cafeblog.hu

Budapest 6. kerületében található ez az ízig-vérig púder álom, ami a Király utca 28.-as szám alatt bújik meg. Az üzletből árad a romantika és a természet imádata! Mindig friss, illatos és káprázatos virágkínálattal várják az arra járókat! Ha a Laura Virágba betérsz, két dologban biztos lehetsz. Az egyik, hogy biztosan szívélyes fogadtatásban lesz részed, a másik, hogy virág társaságában fogsz távozni.

A mesés virágkompozíciók mellett természetesen más dekor elemekkel is találkozhatunk az üzletben, és ha szeretnénk megtekinteni, hogy milyen elképesztő dekorációk alkothatók az ott kapható kínálatból, csak másfél utcát kell odébb sétálni, és máris elénk tárul a tulajok által üzemeltetett Vintage Garden, aminek a komplett dekorációjáért a virágbolt tulaja és csapata felel.

Budai Virágműhely Kép forrása: greenwaydesign.com

Aki a 3. kerület, Bécsi út 77.-es szám előtt egyszer már elsétált, az biztosan meg is állt egy pillanatra, és jó eséllyel be is tért ebbe a csodás virágműhelybe!

A hely pikantériája, hogy megannyi egyedülálló növény és virág található ott, amik önmagukban is csodálatos dekorelemként szolgálhatnak egy-egy helyiségben, de akár mesés csokorban is hazavihetjük őket, hogy valóban az otthonunk ékeként szolgáljanak.

Ha mindez nem lenne elég, a virágokon túl számos más természetes és gyönyörű termékkel és dekorációval is találkozhatunk, így biztosan nem fogunk üres kézzel távozni. A Budai Virágműhelyről szintén elmondható, hogy kedves és közvetlen személyzet várja az arra járókat, így nem csak gyönyörű virágokkal, de kifejezetten pozitív élménnyel távozhatunk az üzletből.