4 különleges bulihely Pesten, ahová érdemes benézned

Írta: ,

Szuper, ha megvannak azok a bevált helyeid, ahol minden hétvégén összejöttök a barátnőiddel és buliztok egy nagyot. De valld be őszintén, néha jól esne felfedezni pár rejtett kincset a pesti éjszakában, igaz? Na nem a pasikra, sokkal inkább azokra a klassz partihelyekre gondolunk, amelyeket most összegyűjtöttük neked!

Aether Kép forrása: facebook.com/AetherClub

1/4 Aether

Ha hiányoznak a régi koloros bulik, akkor van, ami kárpótoljon, hiszen az egykor népszerű szórakozóhely helyén nem olyan rég létesült Aetherben minden adott ahhoz, hogy egy jót bulizz!

A zene kissé az elektronikus szcéna felé húz, azonban a minőségibb vonalból, így jól lehet rá táncolni, hangulat pedig mindig jó, szóval ha a Király utca környékén vadászol magadnak bulit, akkor mindenképp térj be ide!

Tütü Kép forrása: welovebudapest.com

2/4 Tütü

A belváros szívében, a Hercegprímás utcában létesült Tütü szintén a kipipálandó helyek listájára kerülhet az éjszakázni vágyók számára.

A formabontó, nyitott szellemiségű klub izgalmas közeget teremt mindazok számára, akik életében a nyitottság, az elfogadás, a sokszínűség és az igényes szórakozás kulcsfontosságú szerepet tölt be.

Öltözz fel csinosan, és hagyd, hogy magaddal ragadjon a hely különleges világa!

 

Toldi Klub Kép forrása: facebook.com/toldiklub

3/4 Toldi Klub

Ha a Toldi hangulatát kellene leírnunk, akkor a jó fej embereket, a baráti közvetlenséget, a jó italokat, és nem utolsósorban az egyre jobb DJ-felhozatalt említenénk meg.

Egy Toldis buli biztonsági választás lehet, itt ugyanis mindig ugyanarra a színvonalra számíthatsz, a zenefelhozatalból pedig biztosan tudsz majd választani!

Corvin Club Kép forrása: facebook.com/corvinteto

4/4 Corvin Club

A Corvin Clubban a régi Corvin-tetős bulik hangulatán kívül mindent megtalálsz!

megújult hely ugyanis kiváló elektronikus bulikat hoz össze, az itt található két teremben pedig tényleg vérpezsdítően szuper zenék szólnak. 

Ha egy átlagos hétköznapon szeretnél egy igazán jó bulit kifogni, mindenképp itt a helyed!