4 különleges bulihely Pesten, ahová érdemes benézned

Raczky Júlia
Írta: ,

Szuper, ha megvannak azok a bevált helyeid, ahol minden hétvégén összejöttök a barátnőiddel és buliztok egy nagyot. De valld be őszintén, néha jól esne felfedezni pár rejtett kincset a pesti éjszakában, igaz? Na nem a pasikra, sokkal inkább azokra a klassz partihelyekre gondolunk, amelyeket most összegyűjtöttük neked!

Aether Kép forrása: facebook.com/AetherClub

Ha hiányoznak a régi koloros bulik, akkor van, ami kárpótoljon, hiszen az egykor népszerű szórakozóhely helyén nem olyan rég létesült Aetherben minden adott ahhoz, hogy egy jót bulizz!

A zene kissé az elektronikus szcéna felé húz, azonban a minőségibb vonalból, így jól lehet rá táncolni, hangulat pedig mindig jó, szóval ha a Király utca környékén vadászol magadnak bulit, akkor mindenképp térj be ide!

Tütü Kép forrása: welovebudapest.com

A belváros szívében, a Hercegprímás utcában létesült Tütü szintén a kipipálandó helyek listájára kerülhet az éjszakázni vágyók számára.

A formabontó, nyitott szellemiségű klub izgalmas közeget teremt mindazok számára, akik életében a nyitottság, az elfogadás, a sokszínűség és az igényes szórakozás kulcsfontosságú szerepet tölt be.

Öltözz fel csinosan, és hagyd, hogy magaddal ragadjon a hely különleges világa!