15 perc a szépség jegyében? Nézd meg, milyen átalakulásra elég!

bien.hu
Írta: ,

Sokan azt gondolják, ha szépségápolásról van szó, negyed óra semmit sem ér, az életmódod átformálásakor pedig még két napnyi komoly elhatározás és utánajárás sem hozhat tartós eredményt. Nos, a nemrég megrendezett FitBalance gálán nekünk mind a két állítást sikerült megcáfolnunk. Kíváncsi vagy, hogyan? :)

Ahogy már a Facebook oldalunkról vagy az Instagramunkról is értesülhettél róla, a bien.hu csapata a hosszú hétvége alatt sem tétlenkedett, hiszen a Bien Beauty Teammel mi is részt vettünk a kétnapos FitBalance gálán, ahol egy igazán jó hangulatú szépségszigettel vártuk a régi és leendő, szépülni vágyó olvasóinkat.

A standunknál sminkes szakértőnk, Nagy Rebeka és fodrászunk, Muzsik Edina várta az érdeklődőket, akik rögtönzött szalonunkban 15 percenként fogadták a vendégeket. Ez idő alatt lehetőség nyílt személyes konzultációra, frizura- és sminktanácsadásra, sőt arra is, hogy a megbeszélteket ki is próbálják a résztvevők.

És hogy mire volt elég 15 perc a mi szakértőink keze alatt? Nos, ezt a saját szemeddel is megnézheted a képgalériánkban, ahol a két nap alatt bejelentkezett csaknem félezer Bienita képei között szemezgethetsz!

Galéria / Hihetetlen átalakulások a kamerák kereszttüzében
Hihetetlen átalakulások a kamerák kereszttüzében Megnézem
a galériát!

Persze gondoltunk azokra is, akiknek a hatalmas érdeklődés miatt sajnos nem sikerült időpontot foglalnia nálunk! A hostesseinknél regisztáló olvasók között ugyanis szuper Bien ajándékcsomagokat sorsoltunk ki, melyet Max Factor, Alpro, Abonett és McVities termékekkel töltöttünk meg.

A két napos rendezvény alatt így végül (sokszor) 15 értékes percet tölthettünk el a szépségápolással, illetve (részben apró meglepetéseinkkel, részben pedig a teljes rendezvény változatos programjával) azért is tehettünk, hogy felhívjuk a figyelmet az egészség megőrzésére és a mozgás fontosságára.

De ne kezdj el szomorkodni, ha lemaradtál! A jó hír az, hogy most szombaton (október 31.) is találkozhatsz a csapatunkkal a FittArénán! Keresd a bien.hu standját, tedd fel a kérdéseidet, játssz és szépülj velünk. Várunk!