Zuhanyzó inspirációk csajos lakásokba

Dienes Petra
Írta: ,

Ha lakásvásárláson, vagy felújításon töröd a fejed, ne feledkezz meg a fürdőszobáról sem, mert néhány egyszerű ötlet segítségével tökéletes ékköve lehet álmaid otthonának. Most összeszedtük neked a legjobb ötleteket, hogy más dolgod ne is legyen, csak olvass, tervezz és alakíts!

Csajos színek bátran

Ha imádod a rózsaszínt, használd bátran a zuhanyzód felújításánál vagy a tervezésekor is! Ne félj attól, hogy túl merész! Persze a mértéktartás ennél a színnél is fontos, de ha kreatív vagy, az összhatás nagyon szép lehet, csak arra figyelj, hogy a többi kiegészítő legyen egyszínű és letisztult.

Válassz olyan árnyalatú mozaik csempét, ami nem túl rikító és azzal rakd ki a zuhanyzód belső részét. A mozaik csempe azért jó, mert könnyebben formázható, mint a sima, és dekor elemként is jól mutat. Így egy szuper koncepciót érhetsz el anélkül, hogy túl hercegnősre vetted volna a figurát.

Csempe helyett tapéta

Fürdőszobákban ritkán használnak dekorációs kiegészítőként tapétát, pedig nagyon fel tudja dobni az egyhangú tereket egy színes, mintás tapéta.

Persze azért nem kell túlzásba esni a használatával, bőven elég, ha egy kisebb falfelületet borítasz be vele, a többi pedig színben hozzá illő csempével dolgozol.

A tapétánál persze érdemes figyelni rá, hogy olyan falrészekre ragaszd fel, ahol nincs vizesblokk!