Vintage home – Hogyan rendezd be romantikus stílusban a lakásod?

Stumpf Bea
Írta: ,

A legtöbb nő – nyíltan vagy titkon – imádja a romantikát, legyen szó akár egy regényről, egy különleges randiról, vagy a lakberendezésről. A vintage stílus mostanában nagyon népszerű, és könnyen átalakíthatod a lakásod ennek jegyében – ráadásul nem is kell több havi fizetésedet ráköltened. Hoztunk néhány inspirációt, amitől te is biztosan kedvet kapsz egy kis dekoráláshoz! 

Nappali

Ha vintage lakást szeretnél, nem kell rögtön azzal kezdened, hogy minden bútort és dekorációs elemet kidobsz vagy elajándékozol, hiszen a ebben stílusban az a legjobb, hogy más stílusokkal – pl. minimalista – is remekül passzol.

A bútoroknál leginkább a fa és kovácsoltvas anyagok, színekben pedig a barna és a világos színek kontrasztja a jellemző.

Tipp: Szerezz be egy régi tükröt, egy nagy fadobozt vagy egy létrát, valamint sok-sok virágot és gyertyát, amiket mind szuperül használhatsz dekorációs elemként.

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Hálószoba

A vintage stílusban a romantikus, íves, virágos formák és minták a leggyakoribbak, de ha a nagyinál találsz egy régi komódot vagy egy ládát, csapj le rá gyorsan! 

Néhány egyszerű DIY módszerrel feldobhatod, és máris különlegesebbé varázsoltad a hálószobád.

Ha a falakat dekorálnád, akkor a virágmintás tapétákat javasoljuk, vagy egyszínű falak esetében díszíts különböző stílusú képkeretekkel!

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4