5 saját készítésű, vintage dekoráció a fürdőbe - Imádni fogod őket!

Írta: ,

A vintage stílusban az a jó, hogy akár az egészen apró helyiségeket is feldobhatod vele, mert a bájos, apró kiegészítők kis helyeken is jól mutatnak. Az alábbi dekorációk némelyike még a helynyerésben is segíthet a fürdőszobában, ráadásul az alapanyagokat akár aukciós oldalakon, bolhapiacokon, kis szerencsével pedig egy lomtalanításkor is beszerezheted.

Ilyen közepes méretű ládákat fillérekért szerezhetsz be, egy alapos lecsiszolás után pedig csak festésre és lakkozásra van szükség.

Használhatsz természetesen bolti festéket is, de az avittas, vintage hatás elérése érdekében egy rész ecetet, egy rész kávét és egy rész acálforgácsot is áztathatsz egy éjszakán át, majd ezzel a keverékkel is lekenheted a kezeletlen, lecsiszolt fát, mielőtt lelakkozod.

A dobozokat felfúrhatod a falra, de ilyen szép, kovácsolt vas virágládát tartó állványokra is felteheted őket.

Még több fényt Kép forrása: pinterest.com - Pallet

Egy fürdőszobában különösen nagy hangsúlyt kap a világítás, a gyertya pedig kifejezetten hangulatos lehet egy habfürdő mellé, főleg, ha ilyen rusztikus kis mécsesekből sugárzik. A kampókat egy méretre vágott, festett léc darabjaiba csavard, majd ezeket rögzítsd a falon.

A befőttesüvegek tetejét oldalt szúrd át, majd ezeken a lyukakon fűzd át a lánc első és utolsó szemét, tegyél gyertyát a befőttesüvegbe, és csavard vissza a tetőt.

A fedőre egyébként középen is érdemes egy kis lyukat ütni, így nem csak egyszerűbb lesz meggyújtani a gyertyát, de az égés közben elég oxigént is kap majd.