Vidám tavaszi lakásdekorációk, amikhez csak egy kis kézügyességre lesz szükséged

Bodnár Alexa
Írta: ,
Vidám tavaszi lakásdekorációk, amikhez csak egy kis kézügyességre lesz szükséged

Már meguntad a rideg szürkeséget, és nem csak a természetben élveznéd a tavaszt, hanem az otthonodban is? Néhány egyszerű és könnyen megvalósítható ötlettel te magad is készíthetsz csodálatos tavaszi lakásdekorációkat, amelyek feldobják majd az otthonodat. Cikkünkben mutatunk neked néhány színes, tavaszi DIY ötletet, hogy inspirálódhass!

Tavaszias kosárka Kép forrása: craftriver.com

Akár kínálótálként, akár tavaszi lakásdíszként is használhatod ezt a színes selyemvirágokkal teletűzdelt, madaras kis kosárkát.

Virágokkal, madarakkal, masnikkal és pillangókkal is díszítheted a fonott kosaradat, vagy bármi mással, ami a tavaszt juttatja az eszedbe.

Ragasztópisztoly segítségével rögzítsd a virágokat és az egyéb díszeket a kosáron, és ha megszáradt, máris használhatod.

Egy szebb, színes esernyő, egy csokorravaló a kedvenc tavaszi virágodból és egy színes szalag: csupán ennyire lesz szükséged ahhoz, hogy elkészíthess egy hihetetlenül látványos tavaszi ajtódíszt.

Az esernyőt fordítsd fejjel lefelé, a virágokat rendezd el szépen benne, és egy vastagabb szaténszalagból készült masnival kösd meg kívülről az esernyőt a virágok szárainál.

Ezután már csak egy hurkot vagy kampót kell a bejárati ajtóra rögzítened kívül, és erre akasztanod az esernyőt, és kész is a különleges ajtódísz.

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?