A fehér a múlté: Vibrálóan színes konyhabútorok

Zabolai Margit
Írta: ,
A fehér a múlté: Vibrálóan színes konyhabútorok

A fehér konyhának megvan az az előnye, hogy ciki egészen biztosan soha nem lesz, de a lakberendezők szerint nem is túl izgalmas választás. A színes szekrényajtók ellenben hódítanak és ha arra gondolsz, hogy 10 év múlva akár át is festheted őket, akkor mi tarthat vissza attól, hogy te is kipróbáld a vibráló és izgalmas trendet?

Szereted a színes, játékos csempéket?

Akkor most a te korszakod jön el, hiszen a színes konyhabútorok trendjébe ez is bőven belefér!

Arra persze jó vigyázni, hogy a végeredmény ne legyen túlságosan tobzódó, zavaros, ehhez pedig a kulcs a visszafogott kiegészítőkben rejlik: ha a konyhabútorod és a konyhai burkolatod is ennyire karakteres, akkor a kiegészítők legyenek visszafogottak, semlegesek, természetes, natúr hatásúak, mert ezek nyugvópontot jelentenek a szemnek.

Egyszerűen nem tudjuk megunni a lakberendezők új kedvencét, a greeneryt, és szerencsére nem is kell, hiszen nincs olyan helyiség, ahol ne mutatna jól.

A sötétzöld konyhabútor komoly, mégis modern összhatást kelt, ebben a konyhában pedig különösen jó döntésnek bizonyult, hogy fehérrel, rézzel és természetes fával emelték ki a szín szépségét, míg a konyhakövön végigfutó, pirosas színű szőnyeg játékos kontrasztot teremt, még inkább kiemelve a konyhabútor eleganciáját és átgondoltságát.

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!