Végre beköltöztél? Ezek a legfontosabb teendők az új lakásban

Stumpf Bea
Írta: ,
Végre beköltöztél? Ezek a legfontosabb teendők az új lakásban

Kép forrása: tumblr.com, gravityhome

A költözés mindig fárasztó, és az ember szinte beleőszül, mire az összes bútor és tárgy végre a helyére kerül. Az első 24 óra a beköltözést követően fontosabb, mint hinnéd, hiszen ezzel megalapozhatod a jövőt, amit ott töltesz majd. Lássuk, mikre érdemes figyelned!

Mérd fel a terepet! Kép forrása: abkasha.com

Attól függetlenül, hogy egy teljesen kész lakásba költözöl-e, vagy még vannak vele munkálatok, a beköltözéskor érdemes egy kisebb leltárt készítened.

Ebben legyen benne az, hogy hol vannak a fontosabb közművek, milyen lakással kapcsolatos papírjaid vannak, illetve mik a legfontosabb teendőid az elkövetkezendő időszakban.

Hidd el, sokkal jobb már a legelején túl lenni ezen!

Dobozt a dobozra! Kép forrása: anthropologie.com

Ha épp most mentek el a költöztetők és ott állsz a lakásban a dobozokkal, semmiképp se ess kétségbe és ne kezdj el rendszertelenül bepakolni a szekrényekbe, vagy random összerakni egy-egy bútort.

Azzal már sok időt spórolsz és sokkal rendezettebbnek látod majd a lakást, ha minden dobozt a feliratok alapján az adott helyiségbe rendezel, és a legfontosabb bútorokat összerakod vagy a helyére teszed.

Utána ráérsz majd kipakolni a kisebb dolgokat, de fontos, hogy mindig legyen benne rendszer.

Legolvasottabb cikkek

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!