Üzenj magadnak! – A legjobb szöveges faldekorációk

Bodnár Alexa
Írta: ,

Ha te is a szövegek, idézetek, betűk szerelmese vagy, esetleg csak szívesen üzennél magadnak minden nap valami pozitívat, akkor érdemes elgondolkodnod egy szöveges dekoráción a faladra. Mutatunk néhány technikát, amellyel te is könnyedén elkészítheted ezeket az idézeteket.

Festéssel Kép forrása: society6.com

Természetesen a legkönnyebb megoldás, ha a választott szöveget ráfested a falra.

Ahogy a képen látható J.K. Rowling idézetnél is – amelyet ajánlunk bárki falára, aki a hölgy könyveinek nagy rajongója –, akár egy szép metálfényű, arany, ezüst festékkel felfestheted a szöveget a falra, és ezt körbedekorálhatod az idézetnek megfelelő mintákkal is.

Ha nem bízol túlzottan a kézügyességedben, és nem esnél rögtön neki festékkel a falnak, rajzold előre a mintát és a szöveget, akár kartonból kivágott sablonokkal.

Felírótáblákkal Kép forrása: brit.co

Ha nem szereted a túl állandó dolgokat, akkor elég beszerezned néhány szép felírótáblát, amelyeket a falra rögzítve olyan kereteket kapsz, melyekben cserélni tudod az üzeneteket.

Rajzolj, fess vagy akár nyomtass magadnak pozitív szövegeket, idézeteket, és ezeket az aktuális kedvednek megfelelően váltogasd akár minden héten vagy minden nap.