Ünnepi ragyogás – Karácsonyi dekoráció fémes árnyalatokkal

Stumpf Bea
Írta: ,

Végre eljött az időszak, amikor újra karácsonyi díszbe öltöztetheted a lakásod! Ahogy a divatban, úgy a lakberendezésben is hódítanak a metálos színek, így azt javasoljuk, hogy idén te is ezüsttel, arannyal, bronzzal dekorálj, sőt ha lehet, mixeld is őket! Lássuk, hogyan!

Kép forrása: thedecorista.com

Mi lenne, ha idén nem egy klasszikus fenyőt vennél, hanem egy fehér karácsonyfát díszítenél fel bronzos árnyalatokkal?

Tipp: Válassz ehhez illő csomagolópapírt, hogy a fa alatt az ajándékok is szuperül mutassanak!

Kép forrása: thedecorista.com

A gömbök nem csak a karácsonyfán, de az asztalon is jól mutatnak. Azt javasoljuk, hogy válassz ki egy szép tálat és abban helyezd el a gömböket, gyertyákat és egyéb díszeket!

Kép forrása: centsationalgirl.com

A fémes árnyalatokat bármilyen színnel kombinálhatod, attól függően, hogy éppen mi van a fiókban. Ezzel a zöld és fehér extrával egészen különleges az összhatás!

Kép forrása: centsationalgirl.com

Egy ilyen apró elemmel is feldobhatsz egy-egy kis részletet a lakásodban. Egy fémes árnyalatú váza vagy egy üvegtál, amiben díszeket gyűjtesz össze – mi sem egyszerűbb!

Kép forrása: loombrand.com

Ha szereted az ezüstös árnyalatokat, akkor kipróbálhatsz egy ilyen extra, mégis egyszerű dekorációt, amihez plusz díszítés nem is kell, elég, ha fényfűzérekkel dobod fel a karácsonyfád!

Kép forrása: loombrand.com

Ha már az ezüstnél tartunk, akkor kipróbálhatsz egy klasszikusabb stílust is, ahol az ezüst dekorációt arany elemekkel bővíted. Ettől a téli hangulat egy pillanat alatt egy kicsit melegebb és barátságosabb lesz.

Kép forrása: loombrand.com

Ha nem akarod a fényeset és a mattot kombinálni, akkor válaszd ki az egyiket és a gömbdíszek méreteit variáld a karácsonyfán.

Kép forrása: loombrand.com

Szereted a minimál designt? Ha nincs kedved új díszeket venni, akkor készíts fényes csillagokat saját kezűleg és idén ezzel dekoráld a karácsonyfádat!

Kép forrása: thedecorista.com

Nem kell, hogy mindig a dekoráció legyen fémes, akár egy-egy kiegészítő vagy bútordarab is lehet arany vagy ezüst. Ne félj a fémes árnyalatok kombinálásától, hiszen együtt nagyon különlegesen mutatnak!

Kép forrása: thesweetestoccasion.com

Mit szólnál egy izgalmas, saját készítésű karácsonyi dekorációhoz? Még nem késő megcsinálnod, csak egy spray állagú fémes festék kell hozzá és néhány toboz!

Kép forrása: weddbook.com

A fémes árnyalatú tobozok persze nem csak a fára kerülhetnek, hanem ajtódísznek is szuper jól mutatnak majd!

Kép forrása: christmas.365greetings.com

Mit szólnál idén egy mini karácsonyfához? Teheted az ablakba, az asztalra vagy a bejárathoz is. Ezüst díszek és meleg fények – a legjobb kombináció!

Kép forrása: christmas.365greetings.com

Nem kell minden karácsonyfának klasszikusnak lennie! Ha ilyen faágakból készül, azon szuperül mutatnak az arany vagy az ezüst díszek!

Kép forrása: christmas.365greetings.com

Ha a különböző textúrák találkoznak, abból akár ilyen csodálatos összkép is születhet!

Kép forrása: christmas.365greetings.com

Az arany, a fehér és a fekete nem csak rajtad, de a karácsonyfádon is jól mutat! Próbáld ki idén ezt a szuper új trendet!

Kép forrása: christmas.365greetings.com

A fára, az ablakba, de szinte bárhova nagyszerű ez a dekoráció, amit fényes papírból készíthetsz el. Neked hogy tetszik?

Kép forrása: nicety.livejournal.com

Ne ijedj meg a fémes árnyalatok kombinálásától, hiszen egy kis fehérrel ügyesen összhangba hozhatod a színeket úgy, hogy a végeredmény tökéletes legyen!

Kép forrása: howtodecorate.com

Fényes szalagok, üveggömbök és fémes árnyalatok. Kell ennél több az idei karácsonyhoz?

Kép forrása: tumblr.com

Bár nem sokáig maradnak majd érintetlenek, de amíg a fa alatt vannak, addig az ajándékok is szuperül hozzáadnak az ünnepi dekorációhoz. Idén válassz fényes csomagolópapírt és hangsúlyos masnikat!

Kép forrása: anthropologie.com

Hát nem csodálatos ez a rózsaarany ajtódísz? Nem is hiányzik rá semmi, így tökéletes, ahogy van!

Kép forrása: brit.co

Ha saját készítésű dekorációra vágysz, akkor akár ilyen kis csodákat is készíthetsz magadnak! Csak egy alap forma kell hozzá, sok-sok fényes flitter és végtelen mennyiségű ragasztó!

Kép forrása: thedecorfix.com

Az alternatív karácsonyfád akár így is mutathat. Minden passzol mindennel és egyszerűen tökéletes!