Újítsd fel a fürdőt kevesebb, mint 20 ezer forintból! Látványos és kreatív ötletek

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:
Újítsd fel a fürdőt kevesebb, mint 20 ezer forintból! Látványos és kreatív ötletek

Ideális esetben a fürdőszoba az a hely, ahol feltöltődhetsz, ahol elindítod a napodat, és ahol kikapcsolódsz este. A felújítása azonban komoly költségeket jelenthet. Ha csak az esztétikával van baj, azon sokkal olcsóbban is segíthetsz a tippjeinkkel.

Ha ablakod van, szerencséd van

Aprócska szellőzőablak egészen sok fürdőszobán van, de sokan nem használják ezt ki úgy, mint ahogy lehetne.

Ahelyett, hogy függönnyel takarnád el, vágathatsz ide tejüveg ablakot, vagy tehetsz az üvegre fényáteresztő tapétát, ami azonnal különlegesebbé teszi a fürdő hangulatát.

Az aprócska ablak is a fürdőd ékessége lehet, ha a keretet valamilyen, a fürdő stílusához illő, de a színeitől elütő árnyalatra fested, például mentazöldre, tengerkékre, esetleg pinkre.

A párkányra pedig apró, díszes üvegcsék kerülhetnek, és máris lesz a fürdőben egy különleges pont, ami szinte vonzza a tekinteteket.

Ez itt a te helyed

Ritkán jut eszünkbe, pedig ha van egy szabad fél négyzetméter a fürdőben, érdemes betenni egy széket, amire készülődés közben rádobhatjuk a ruháinkat, ráülhetünk, miközben a körmünket vágjuk, vagy bármi hasonló.

Ha pedig amúgy is beteszel ide egy széket, akkor az legyen különleges: akár nézz ki a bolhapiacra, és vegyél egy izgalmas faragású, berakásos ülőalkalmatosságot, amit aztán le is festhetsz a fürdőhöz illő színre.

Az arany egyértelműen jól mutat ezeken, de miért ne lehetne smaragdzöld vagy mályva színű széked?

Ahogy belépsz a fürdőbe, rögtön ez a különleges tárgy ragadja majd meg a tekintetedet.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!