Tündérfényeket mindenhova! Így használhatod fel az elemmel működő ledizzókat

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Tündérfényeket mindenhova! Így használhatod fel az elemmel működő ledizzókat

A tündérfényekként is elhíresült ledizzók néhány éve lettek népszerűek hazánkban, de azóta is töretlen népszerűségnek örvendenek. Ezek az apró fények rendszerint ceruzaelemmel működtethetőek, így teret engednek a kreativitásnak. Mutatjuk, mire gondolunk!

A legkevésbé sem mutat jól, ha sötét kábelek futnak a falon, ellenben igazán csodálatosan festenek azok a díszek, koszorúk, amik kicsit csillogósak, esetleg világítanak itt-ott.

Erre a dilemmára ígérnek látványos és tartós megoldást a tündérfények, amikkel extraként tényleg nem kell sokat dolgoznod.

Csak annyi a teendőd, hogy a szokásos módon elkészíted a koszorúdat vagy a fali díszedet, majd utolsó lépésként körbetekered a ledizzókkal.

Egyedül arra kell ügyelned, hogy az elemtartót valahova el tudd rejteni, de ez többnyire nem szokott gondot okozni akkor, ha örökzöldeket, vagy nagyobb dekorelemeket is használsz.

Az egyik legjobb dekorációs lehetőség a tündérfényeket illetően, ha vázákba, üvegekbe vagy lámpásokba teszed őket.

Már azzal is tökéletes díszt készíthetsz, ha semmi mást nem teszel melléjük, de némi ünnepi dekoráció, vagy néhány gyertya kíséretében még csodásabb lehet az összhatás.

Bár aprók, ezek a ledizzók nagyon erősen tudnak világítani, ezért egy-egy ilyen dísz akár a komplett helyiséget bearanyozhatja.