Tündérfények – Így varázsolj mesebeli hangulatot a szobádba!

Kerekes Vivien
Írta: ,

Időnként kedved támad átalakítani a hálószobádat, de túl kevés a hely, vagy egyedül nem bírod eltolni a szekrényeket? Szerencsére egy-két apróbb trükkel is újszerűvé varázsolhatod a környezetedet; például néhány jól elhelyezett fényforrás segítségével! Meríts te is ötletet ezekből a gyönyörű dekorációkból, és meglátod, szinte ki sem akarsz majd mozdulni a szobádból!

Édes álmok Kép forrása: buzzfeed.com

Valószínűleg neked is az ágyad az egyik kedvenc helyed a lakásban – különösen reggelente, amikor fel kéne kelned, hiszen épp olyankor a legkényelmesebb. A tündérfények segítségével ráadásul olyan különlegessé varázsolhatod, hogy még egy mesefilmben is simán megállná a helyét!


Így varázsold a hálószobád a nyugalom szigetévé


Ehhez csak annyit kell tenned, hogy beszerzel egy égősort (a szín teljes mértékben rád van bízva, bár ide a fehér és a sárga a legjobb választás), és saját ízlésed szerint felragasztod a falra. Ha a sarokban van az ágyad, ahogy az a képen is látszik, érdemes mindkét falrészt kihasználnod, hiszen így teljesen elkülönítheted a pihenő-kuckódat a szoba többi részétől.

Meseszép a végeredmény, igaz?

Tükröződő fények Kép forrása: theeverygirl.com

Az egyik legjobban dekorálható hálószobai berendezés határozottan a tükör! Ha neked is van a szobádban (és nagy valószínűséggel akad, elvégre ki ne szeretné minden szögből leellenőrizni a legújabb ruháit?), akkor ne felejtsd ki a nagy átalakításból.

Ha úgy érzed, üvegfestékkel nem szívesen bajlódnál, válaszd a fényes megoldásokat. Egy lámpafüzérrel tényleg egyedi hatást érhetsz el, legyen szó állótükörről, vagy akár egy kisebb darabról a fésülködő asztalodnál.

Mindkettőnél bevetheted a kreativitásodat, a jó hír pedig az, hogy a tükör még vissza is veri a fényeket, így a szoba közelebbi részei is szikrázni fognak.