5 olcsó trükk, hogy sokkal drágábbnak tűnjön az otthonod

Zabolai Margit
Írta: ,
5 olcsó trükk, hogy sokkal drágábbnak tűnjön az otthonod

Egy lakás felújításáért általában mélyen a zsebedbe kell nyúlni, de néhány dekorációs trükkel feldobhatod az ingatlan megjelenését, anélkül, hogy a teljes konyhapénzt elvernéd. Az alábbi trükkök egy ingatlanhirdetést is vonzóbbá tehetnek, de persze a magad örömére is csinosabbá teheted velük az otthonodat.

Ne félj a színektől! Kép forrása: flickr.com

Egy előtérbe épített, rögtön a gangról nyíló konyha – sok apró, budapesti lakás jellemzője, de általában kevesen szeretjük.

Pedig nézd, mennyivel jobban mutat, ha egy kis fantáziát csempészel a dologba! Ebben a konyhában nem történt más, mint hogy a tulajdonosok nem féltek a színektől, és beraktak néhány, első pillantásra egyáltalán nem odaillő bútort – például egy pink széket.

Sokszor nincs szükség egy egész garnitúrára, már egyetlen jobb minőségű, vagy egyedileg felújított darabbal is megváltoztathatod az otthonod benyomását.

De használd őket okosan!

Ez persze nem jelenti azt, hogy érdemes fellelned a paletta összes árnyalatában valami kiegészítőt. Sőt, a klasszikusabb helyiségekben, például a nappaliban kifejezetten jól mutat, ha kiválasztasz két alapszínt, mondjuk a feketét és a fehéret, és ezeket csak egy kiegészítő színnel, kis foltokban tarkítod.

Figyeld meg, ahogy a kiegészítők is kizárólag ezekben a színekben jelennek meg ebben a szobában – az asztalkán álló váza áttetsző, a benne álló virág pedig szintén a sárga egy halványabb árnyalata.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!