5 olcsó trükk, hogy sokkal drágábbnak tűnjön a lakásod

Zabolai Margit
Írta: ,
5 olcsó trükk, hogy sokkal drágábbnak tűnjön a lakásod

Egy lakás felújításáért általában mélyen a zsebedbe kell nyúlni, de néhány dekorációs trükkel feldobhatod az ingatlan megjelenését, anélkül, hogy a teljes konyhapénzt elvernéd. Az alábbi trükkök egy ingatlanhirdetést is vonzóbbá tehetnek, de persze a magad örömére is csinosabbá teheted velük az otthonodat.

Nem árt, ha a váratlan vendégek megkínálására, vagy a különleges alkalmak megünneplésére tartogatsz otthon egy-egy üveg bort vagy más italt.

Egy lefestett, néhol aranyozott kis zsúrkocsin tárolva őket sokkal jobban mutatnak, mint a konyhaszekrény tetején, így elegánsabb hatást is keltenek.

Ha magad újítod fel a tárolót, pár ezer forintból megvagy, és igazi luxushatást kelt majd az eredmény.

Ne félj a színektől! Kép forrása: flickr.com

Egy előtérbe épített, rögtön a gangról nyíló konyha – sok apró, budapesti lakás jellemzője, de általában kevesen szeretjük.

Pedig nézd, mennyivel jobban mutat, ha egy kis fantáziát csempészel a dologba!

Ebben a konyhában nem történt más, mint hogy a tulajdonosok nem féltek a színektől, és beraktak néhány, első pillantásra egyáltalán nem odaillő bútort – például egy pink széket.

Sokszor nincs szükség egy egész garnitúrára, már egyetlen jobb minőségű, vagy egyedileg felújított darabbal is megváltoztathatod az otthonod benyomását.

Fókuszban

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra

Tündököljön otthonod is a legjobb formájában!