Legújabb trend a konyhában – Ismerd meg a francia bisztró stílust

Zabolai Margit
Írta: , Frissítve:
Legújabb trend a konyhában – Ismerd meg a francia bisztró stílust

A nemzetközi lakberendezési szakzsargonban francia bisztró néven ismertté vált konyhai stílus nekünk is azonnal a szívünkbe lopta magát. Vannak buktatói, de ha jól csinálod, minden nap olyan lehet, mintha egy bájos párizsi kávézóban reggeliznél!

Az indusztriális vonal mellett a francia bisztró stílus természetesen jól passzol a vidékies, romantikus hangulathoz is.

Ez a konyha például úgy néz ki, mintha egy provance-i hétvégi házban rögtönözték volna. A falra írt üzenetek vagy a bevásárlólista teljesen beleférnek ebbe a stílusba, ami kifejezetten kedvez a játékos megoldásoknak.

Az azért itt is megfigyelhető, hogy a látszattal ellentétben a bisztró konyhák nagyon is átgondoltak: ha csak véletlenül kerülnének a helyükre a szem előtt hagyott kiegészítők, korántsem lenne ennyire egységes a kialakult stílus.

Sötéttel is próbálkozhatsz Kép forrása: splendidsass.blogspot.hu

Ha nem annyira jönnek be a világos színek, és inkább a kicsit komolyabb, klasszikusabb konyhákat kedveled, akkor is tartogat lehetőségeket számodra a bisztró stílus.

A minőségi fából készült bútorok komolyságát nem csorbítja, mégis kicsit otthonosabb hangulatot teremt a táblafestékkel kezelt fal.

Érdemes itt is megfigyelni, hogyan állnak össze tökéletes összhangba az indusztriális berendezési tárgyak és a személyes apróságok – ki gondolta volna például, hogy ilyen jól mutat egymás mellett egy üzemi tűzhely, és egy fekete-fehér fotó?

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!