Tökéletes lakás a fotókon is? 5 lépésben te is elsajátíthatod!

Stumpf Bea
Írta: ,
Tökéletes lakás a fotókon is? 5 lépésben te is elsajátíthatod!

Kép forrása: www.purewow.com

Mindenki tökéletes lakásról álmodik. Ez valakinek egy jól átgondolt, egy-két színre és stílusra alapuló rendezett teret, valakinek pedig az ősi káoszt jelenti, amiben jól érzi magát. Hiszen jó érzés mindennap úgy hazamenni, hogy a lakásra ránézve, és már az előszobába belépve azt érzed, hogy igen, otthon vagy. Lehet, hogy sokszor az érzés megvan vagy csak épp egy kicsi plusz hiányozna hozzá, és az is előfordulhat, hogy a képek ezt egyszerűen mégsem adják vissza. Lássuk a legjobb lakberendezői trükköket a lakásod fotózásához!

Barátságos fények Kép forrása: bykoket.com

Nem csak egy lakás fotózásánál, hanem általánosságban is nagyon fontosak a megfelelő fények.

Nyilvánvalóan nem lehet mindig a természetes fényekre hagyatkozni, hiszen este vagy a borús őszi és téli napokon az összes ablakot is kinyithatod, mégsem lesz elegendő fény a lakásodban.

Amikor fotózol, mindig törekedj arra, hogy a maximális természetes fény jöjjön be a lakásodba, amit leginkább kora reggel vagy kora délután kapsz meg, amikor sokkal lágyabbak és barátságosabbak a fények.

A többi esetben érdemes a lámpákkal és az egyéb fényekkel is játszani, de ezekkel vigyázni kell, mert ha nem a megfelelő irányból jön a fényforrás, az csúnya árnyékot vethet a fotókon és szűkítheti a tereket!

Legyen benne élet Kép forrása: homestolove.com.au

Ismét nem csak egy lakás fotózása esetén, hanem a mindennapokban is igaz, hogy ha egy lakás gyönyörűen berendezett, trendi és modern, de nincs benne élet, akkor mit sem ér.

Nem szívesen töltesz ott időt, valami hiányzik belőle, de nem tudod mi az. Segítünk: valószínűleg egy kis élet.

Ezt szerencsére néhány aprósággal gyorsan orvosolhatod, a fotókon jól mutat egy-két frissen szedett virág, egy, a konyhában „felejtett” snack, mindennapi használati eszközök és néhány vibráló szín.

Ha például az étkezőben vagy a nappalidban üres az asztal vagy mindig csak középen van valami asztaldísz, akkor kísérletezz azzal, hogy egy kicsit megbontod a rendet és néha kipróbálsz egy-két oda nem illő dolgot!

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv