To do list az első saját lakásod berendezéséhez

Stumpf Bea
Írta: ,

Amikor saját lakásba költözöl, az izgalmas és ijesztő is egyben. Ez teljesen természetes, hiszen mostantól mindennel neked kell foglalkoznod, jobban be kell osztanod a költségeket és persze tökéletes otthont szeretnél teremteni, amihez sok-sok idő, energia és persze pénz kell. Lássuk, hogyan csináld!

Tervezz, tervezz, tervezz Kép forrása: theschoolofstyling.com

Amikor fontos mérföldkövekhez érkezik az életed, akkor mindig megéri előre tervezni, hogy nehogy később fogd a fejed, hogy mit kellett volna másképp csinálnod.

Amikor egy új lakásba költözöl, ezer dologra kell figyelned, amik közül a legtöbb bizony költséggel is jár.

Okosan teszed, ha összeírsz mindent, ami ahhoz kell, hogy be tudj költözni, majd ezekhez a tételekhez rendelj költségeket és állítsd őket prioritási sorrendbe!

Kérdezz körbe Kép forrása: camillestyles.com

Ha a listádon az átalakítási költségeken kívül számos bútordarab, dekorációs elem és kiegészítő is szerepel, és a szűkös budget miatt nem tudsz mindent egyszerre beszerezni, akkor érdemes körbekérdezni a rokonok és barátok körében, hátha akad valami, amit kölcsönkérhetsz vagy használhatsz egy darabig.

Lehet, hogy nem a tökéletes kanapé vagy a legkényelmesebb ágy lesz az, amit sikerül megszerezned, de addig is, amíg összegyűjtöd a pénzt vagy megtalálod az igazit, addig jobb, mint a semmi!