5+1 tipp, amivel a kis lakásod sokkal tágasabbá válik

Szirák Viki
Írta: ,
5+1 tipp, amivel a kis lakásod sokkal tágasabbá válik

Álmaink lakása nagy szobákkal, tökéletes nappalival és olyan fürdőszobával rendelkezik, amiből legszívesebben ki sem jönnénk. Azonban a valóság nem mindig felel meg az elképzeléseknek, így a legtöbben jóval kisebb otthonban élünk, mint azt korábban terveztük. Ám a kis méretű szobákat is lehet úgy dekorálni, hogy tágas hatást keltsenek! Csak az alábbi tippeket kell megfogadnod, és máris nagyobbnak fogod érezni az otthonodat.

A kisebb méretű szőnyegek jobban érvényesülnek egy nem túl nagy szobában, így ha mostanában terveztél újat venni, mindenképpen ilyet válassz!

Ezzel ugyanis szuperül el tudod szeparálni egymástól a szoba különböző részeit, ezáltal pedig tágasabbnak is fog érződni a helyiség.

A stúdiólakásokban, ahol egy helyiségben található a hálószoba, a nappali és a konyha is, ez különösen jó módszer a plusz terek megteremtésére.

 

A kis szobákban nem mindegy, mit tárolsz, hiszen ha túl sok bútor és kiegészítő kap helyet bennük, sokkal kisebbnek fogod érezni a teret.

Ezért javasolják a lakberendezők, hogy olyan bútorokat válassz, amelyek egyszerre több funkciót töltenek be.

Ilyen például az ottomán is, ami egy török eredetű bútor. Előnye, hogy egyszerre használhatod puffként, lábtartóként, sőt, akár még asztalként is, attól függően, hogy milyen darabot választasz.

És a jó hír, hogy ma már olyan nagy a választék, hogy biztosan találsz megfelelő stílusú ottomán puffot a lakásodba!

Fókuszban

A legfinomabb snackek, amiket rohanós napokon a táskámba szoktam dobni

Az 5 legfinomabb tejes kávé recept, amiért minden nő odavan

Megéri hibrid autóval járni (?)